Β.Λεβέντης: «Οι Σκοπιανοί θα μας παγιδέψουν και μετά την ψήφιση της συμφωνίας θα κάνουν ότι θέλουν»

Β.Λεβέντης: «Οι Σκοπιανοί θα μας παγιδέψουν και μετά την ψήφιση της συμφωνίας θα κάνουν ότι θέλουν»

Τη διαβεβαίωση ότι «δεν αλλάζει θέση για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών» εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ3 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, επαναλαμβάνοντας ότι «αντίθετα, θα εντείνει τον αγώνα του για να ακυρωθεί η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών».

Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι «οι Σκοπιανοί θα μας παγιδέψουν και, μετά την ψήφιση της συμφωνίας από τη δική τους Βουλή, θα κάνουν ότι θέλουν», ενώ σημείωσε ότι «η Ένωση Κεντρώων βλέπει κίνδυνο για τη Θεσσαλονίκη» και έκανε λόγο «για ντροπή των κυβερνόντων να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας. Όλοι θα προδώσουν την Μακεδονία, η Ένωση Κεντρώων ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων εις βάρος της χώρας, μας ο κ. Λεβέντης τόνισε: «Πάγια θέση μου είναι ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων με τη βοήθεια των απανταχού ομογενών μας και των πλουσίων Ελλήνων. Οι Τούρκοι απειλούν γιατί εμείς δεν κάνουμε αυτό που πρέπει, οι γείτονές μας μόνο με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις θα σταματήσουν τις απειλές».

Σχετικά με την τοποθέτηση του βουλευτή Γιάννη Σαρίδη στην Ολομέλεια της Βουλής και την υπερψήφιση του προϋπολογισμού, ο κ. Λεβέντης δήλωσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η συμπεριφορά του κ. Σαρίδη στην προκειμένη περίπτωση είναι ανεπίτρεπτη. Εμείς καταγγέλλουμε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πολιτική τους και ο βουλευτής μας ψηφίζει υπέρ αυτών των πολιτικών. Ο συγκεκριμένος βουλευτής είναι αχάριστος. Ενώ δεν είναι πολίτης της Θεσσαλονίκης, η οικογένειά του ζει στο Αιγάλεω, με έπεισε και τον τοποθέτησα πρώτο στη λίστα της Θεσσαλονίκης. Εμείς δεν κάνουμε διαγραφές, εάν διέγραφα τον Σαρίδη θα ήταν λάθος, είμαστε 5 και πολλοί ίσως να ήθελαν να διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα για να μην μπορώ να μιλάω στη Βουλή. Έτσι δεν θα μπορώ να υπερασπιστώ τη Μακεδονία μας. Αυτός εκτίθεται, είναι αχάριστος, έχει όμως χρόνο να ζητήσει συγνώμη και εγώ είμαι ένας άνθρωπος που συγχωρεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.