ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οργή Β. Λεβέντη για Τσίπρα και Μητσοτάκη: «Πλησιάζουν βουλευτές μου γιατί είναι πρόστυχοι!»

Οργή Β. Λεβέντη για Τσίπρα και Μητσοτάκη: «Πλησιάζουν βουλευτές μου γιατί είναι πρόστυχοι!»

«Φίδια» αποκάλεσε την Τρίτη, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Βασίλης Λεβέντης.

Αφορμή για τον σκληρό χαρακτηρισμό το γεγονός, όπως λέει ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, οτι οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων προσπαθούν να προσεταιριστούν βουλευτές του.

«Πλησιάζουν ακόμη βουλευτές μου γιατί είναι πρόστυχοι… Αυτή η Βουλή είναι βρωμερή Βουλή» ξέσπασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σημειώνοντας οτι ο Αλέξης Τσίπρας έχει ανάγκη βουλευτές για τις Πρέσπες, ο δε Μητσοτάκης θέλει πεντακομματική Βουλή για να εξασφαλίσει την αυτοδυναμία.

«Έχουμε με δύο φίδια να κάνουμε στην Ενωση Κεντρώων, πρόσθεσε. Ένα φίδι, με τον Τσίπρα που προσπαθεί να εκμαιεύσει βουλευτές για να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, κι από την άλλη ένα Μητσοτάκη που θέλει πεντακομματική για να βγάλει την Ένωση από τη Βουλή. Δε θα του κάνουμε όμως τη χάρη» σημείωσε.

Ο Βασίλης Λεβέντης στην ίδια συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, αποκάλυψε και κάτω από ποιές προϋποθέσεις θα ψήφιζε πρόταση μομφής μαζί με τον πρόεδρο της ΝΔ.
Μόνο αν ο Μητσοτάκης κάνει δήλωση ότι αν γίνει πρωθυπουργός δεν δίνει τη λέξη Μακεδονία, είπε. Οχι το ένα φίδι να πάρει τη θέση του άλλου.

Μιλώντας για το σενάριο προσέγγισης με τον Πάνο Καμμένο, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι θεωρεί τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ «συνένοχο του Τσίπρα» και ότι «δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους. Νωρίτερα έπρεπε να είχε άρει την εμπιστοσύνη του για την κυβέρνηση, τώρα είναι αργά, τώρα ψηφίστηκε η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή των Σκοπίων, όλος ο κόσμος θα τα βάλει με την Ελλάδα» εξήγησε ο κ. Λεβέντης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.