Γ.Σαρίδης: «Η προτεραιότητά μου είναι η καταψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Γ.Σαρίδης: «Η προτεραιότητά μου είναι η καταψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Τη θέση του σχετικά με το αν θα παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ξεκαθάρισε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων διευκρίνισε ότι «αν αύριο το πρωί, πριν τις Πρέσπες, η κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, δε θα την πάρει από μένα κι ας πάμε σε εκλογές, για να αποφασίσουν οι Έλληνες, όπως πρέπει να αποφασίσουν οι Έλληνες το τι θα γίνει με τη Συμφωνία»

«Η προτεραιότητά μου είναι η καταψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Δεύτερη προτεραιότητα να είμαι χρήσιμος στους Έλληνες πολίτες» συμπλήρωσε.

Σε διευκρινιστική ερώτηση σχετικά με το τι θα κάνει αν ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή και με δεδομένη τη θέση της Ένωσης Κεντρώων ότι δεν στηρίζει την κυβέρνηση, ο Γιάννης Σαρίδης απάντησε ότι «εγώ δεν πιστεύω σε κομματικές γραμμές. Δεύτερον πάντα ψήφιζα κατά συνείδηση και τρίτον κριτήριό μου είναι ό,τι καλύτερο για τους Έλληνες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Άλλο το ένα κεφάλαιο του εθνικού θέματος και άλλο της οικονομίας. Αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να υπάρχει πολιτική σταθερότητα;» συμπλήρωσε ο κ. Σαρίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.