ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Λεβέντης: «Ο Καμμένος λέει ότι συνομιλεί με 45 Καραμανλικούς, μπορώ εγώ να συνυπάρξω σε ένα τέτοιο δεξιό παραλήρημα;»

Β.Λεβέντης: «Ο Καμμένος λέει ότι συνομιλεί με 45 Καραμανλικούς, μπορώ εγώ να συνυπάρξω σε ένα τέτοιο δεξιό παραλήρημα;»

«Θα ψηφίσει κατά ο κ. Σαρίδης στη συμφωνία των Πρεσπών, διότι πρέπει να κατάλαβε το λάθος του που υπερψήφισε τον προϋπολογισμό», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ερωτηθείς για το αν θα συμπλεύσει πολιτικά με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο κ. Λεβέντης το απέκλεισε λέγοντας ότι ο κ. Καμμένος δηλώνει Καραμανλικός και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων θεωρεί τους Καραμανλήδες ότι είχαν προδώσει την Κύπρο και η Κύπρος είναι εξίσου μεγάλο θέμα με την Μακεδονία, όπως είπε. Και υποστήριξε λέγοντας:

«Ο κ. Καμμένος λέει ότι συνομιλεί με 45 Καραμανλικούς, μπορώ εγώ να συνυπάρξω σε ένα τέτοιο δεξιό παραλήρημα;» Ποτέ δεν είχαμε επικοινωνία με τον κ. Καμμένο, διευκρίνισε. Η οικογένεια Λεβέντη προδότες δεν γίνονται και δεν υπάρχει περίπτωση ο Μάριος Γεωργιάδης να πάει στη ΝΔ. Ο γιος Λεβέντη δεν μπορεί να βρεθεί στη δεξιά», ξεκαθάρισε ο κ. Λεβέντης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρωθυπουργός μπορούσε να είχε κάνει σύσκεψη αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη συμφωνία των Πρεσπών, πολλές συζητήσεις στη Βουλή για το θέμα και να είχε πάει με συναίνεση εκεί που πήγε, υποστήριξε. Η ευκαιρία που έχει τώρα ο πρωθυπουργός είναι να οπισθοχωρήσει και να πάρει πίσω τη συμφωνία, σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.