Β. Λεβέντης: «Η Μεγαλοοικονόμου μου ζήτησε να διορίσω την κορη της»

Β. Λεβέντης: «Η Μεγαλοοικονόμου μου ζήτησε να διορίσω την κορη της»

Ο Βασίλης Λεβέντης απάντησε σήμερα στη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, σημειώνοντας πως η βουλευτής του είχε ζητήσει να διορίσει την κόρη της. Παράλληλα, καταφέρθηκε εναντίον των αποστατών βουλευτών.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1,ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κατήγγειλε ότι της ζήτησε να μην παραιτηθεί, καθώς το κόμμα θα έχανε μία έδρα, δεδομένου ότι ο επιλαχών Γιάννης Καλλιάνος, είχε ήδη προσχωρήσει στην Νέα Δημοκρατία.

«Ο Τσίπρας να μιλήσει με την κυρία, η οποία είναι η Νο 151 βουλευτής που στηρίζει την Κυβέρνηση του, με αυτόν να κάνει ντιμπέιτ», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι η κ. Μεγαλοοικονόμου του ζητούσε να την κάνει αντιπρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων και να τις διαθέσει θέσεις μετακλητών υπαλλήλων, προκειμένου να διορίσει την κόρη της, με τον Πρόεδρο του κόμματος να της απαντά αρνητικά.

«Δεν την ήξερα την κυρία πριν την βάλω στις λίστες. Ήρθε με μια εικόνα της Παναγίας στα χέρια, 15 ημέρες πριν κλείσουν τα ψηφοδέλτια κι έτσι μπήκε στις λίστες» είπε ο Βασίλης Λεβέντης, προσθέτοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάει την υπόθεση στον Εισαγγελέα, η πρώην βουλευτής του κόμματος του.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, πρέπει να υπάρξει ρύθμιση, ώστε οι έδρες βουλευτών που παραιτούνται να επιστρέφονται στο κόμμα με το οποίο εκλέγονται, ώστε να μην αλλοιώνεται η λαϊκή ετυμηγορία.

«Τώρα που προέκυψε η συζήτηση να εξαγοράζονται βουλευτές, να μετακινούνται, να αποφασίζουν αλλιώς, πρέπει να υπάρξουν ρυθμίσεις για τις βουλευτικές έδρες», ανέφερε ο κ. Λεβέντης, λέγοντας ότι «αν η διαφορά συνίσταται στο να διατηρεί το κόμμα όσα προνόμια ο λαός «δίνει» με την ψήφο του, θα το υπερψηφίσουμε». Σημείωσε επίσης, ότι «ο κ. Βούτσης προτείνει να διαλύεται η ΚΟ, να γινόμαστε ανεξάρτητοι βουλευτές, αλλά να μας παρέχονται τα «εφόδια», αυτό δεν θα το δεχθούμε, θα απόσχουμε από την ψηφοφορία».

«Υπάρχουν παρακμιακά φαινόμενα, πώς να το κάνουμε; Όμως, ειδικά σε νέα κόμματα, με αδοκίμαστου ανθρώπους, αυτό είναι κάπου φυσιολογικό», ανέφερε ο κ. Λεβέντης, κατηγορώντας για μεγάλο ηθικό αδίκημα τον Πρόεδρο του κόμματος που δέχεται τους «αποστάτες», λέγοντας ότι ακούει κι αυτός όσα λέγονται περί ανταλλαγμάτων.

Ο κ. Λεβέντης, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου «διότι με τις πλάτες του στην Κυβέρνηση, ήρθε η Συμφωνία των Πρεσπών», αλλά και κατά των Τσίπρα και Μητσοτάκη, που του «πήραν βουλευτές». Ερωτηθείς για την θέση του κόμματος σε ενδεχόμενη πρόταση μομφής κατά του Νίκου Βούτη, απάντησε ότι δεν θα την στηρίξει.

Επίσης, είπε ότι σύμφωνα με κρυφή δημοσκόπηση του κόμματός του, η Ένωση Κεντρώων έχει ποσοστό 4,5%, ενώ προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά 7 μονάδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.