ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

B.Λεβέντης: «Η Μεγαλοοικονόμου με παρακαλούσε γονατιστή…»

B.Λεβέντης: «Η Μεγαλοοικονόμου με παρακαλούσε γονατιστή…»

«Ο κ. Τσίπρας, προκειμένου να παραμείνει για λίγο χρονικό διάστημα ακόμη στην εξουσία, διαπράττει αντιδημοκρατικά ολισθήματα».

Αυτό δήλωσε, σε συνέντευξή του στο κανάλι «Νέο Εpsilon», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης περιέγραψε ως «ζοφερή την εικόνα που παρουσιάζει η κυβέρνηση, προσβάλλοντας συνειδήσεις και συλλήβδην το πολιτικό σύστημα» και χαρακτήρισε «ποδοσφαιρικό σωματείο τις διαδικασίες που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό Κοινοβούλιο».

Αναφερόμενος στους έξι βουλευτές, σημείωσε: «Η κίνηση των έξι προθύμων να στηρίζουν χωρίς πολιτική αξιολόγηση τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης είναι αχαρακτήριστη πολιτικά».

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις της κ. Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε ότι «στο μέλλον δεν θα ασχοληθεί με τα όσα λέει και πράττει» και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι αχάριστη, με παρακαλούσε γονατιστή για να τη βάλω στην πρώτη θέση της λίστας των υποψηφίων βουλευτών, ορκιζόμενη ότι θα είναι πιστή στις αξίες και αρχές του κόμματος. Αμφιβάλλω, δε, εάν έχει ψηφίσει και τον ίδιο της τον εαυτό, αφού ήταν υποψήφια στη Β’ Πειραιά και ανήκει σε άλλη εκλογική περιφέρεια. Όσοι πρόδωσαν την Ένωση Κεντρώων, ένα τίμιο και καθαρό κόμμα, θα τιμωρηθούν την ημέρα των εκλογών και θα εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.