ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Β. Λεβέντης: «Τα Σκόπια συναίνεσαν στις Πρέσπες γιατί κέρδισαν την Ελλάδα ολόκληρη»

Β. Λεβέντης: «Τα Σκόπια συναίνεσαν στις Πρέσπες γιατί κέρδισαν την Ελλάδα ολόκληρη»

Ο Βασίλης Λεβέντης άσκησε σήμερα από το βήμα της Βουλής σφοδρή κριτική σε όσους υπερψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνοντας πως ο πρωθυπουργός βασίστηκε στους Αμερικανούς. Ζήτησε εκ νέου δημοψήφισμα και τόνισε πως ο «ιστορικός του μέλλοντος θα τιμωρήσει όσους εκχώρησαν τη Μακεδονία».

«Ένα χαρτί είχε η Ελλάδα να πιέζει τα Σκόπια να αλλάξουν όνομα και αυτό το χαρτί το χάσαμε, δεν θα έχουμε κανένα χαρτί». Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στη Βουλή τονίζοντας πως δεν ξέρει αν το έχει αντιληφθεί αυτό η αίθουσα, και δεν θα υπάρχει πια λόγος να κάνουν υποχωρήσεις.

Ο κ. Λεβέντης δήλωσε πως «δεν διερωτάστε, αφού τα έχασαν όλα, όπως λέτε, τότε γιατί συναίνεσαν στις Πρέσπες. Γιατί κέρδισαν το μέγιστο, το όνομα, κέρδισαν την Ελλάδα ολόκληρη, η Μακεδονία δεν είναι μία περιοχή της Ελλάδας, η Μακεδονία είναι η ίδια η Ελλάδα».

«Έχω πει ότι η Ένωση Κεντρώων δεν θα στηρίξει καμία κυβέρνηση αν δεν κάνουμε δημοψήφισμα για τις Πρέσπες», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και άφησε αιχμές για τη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λέγοντας μόνο γλώσσα και ταυτότητα λέτε. Τα συλλυπητήρια ήταν για την ταυτότητα ή για το όνομα; Δεν θέλετε τα συλλητήρια εσείς, αλλά τις ψήφους των συλλαλητηρίων τις θέλετε.

«Ο κ. Αλέξης Τσίπρας βασίστηκε στις κυβερνήσεις των Αμερικανών, ότι θα έρθουν επενδύσεις, χρήματα, θα γίνει η Θεσσαλονίκη διεθνές κέντρο, αλλά τη Θεσσαλονίκη την προδώσαμε. Ο ιστορικός γράφει και είναι αμείλικτος και θα τιμωρήσει αυτούς που που έδωσαν την Μακεδονία. Η μειοδοσία δεν θα περάσει θα ζητήσουμε δημοψήφισμα μετά τις εκλογές για να στηρίξουμε κυβέρνηση. Αυτές οι εκλογές θα είναι εκλογές ανατροπής όλων των προγνωστικών», ανέφερε ο κ. Λεβέντης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με την Τουρκία αναρωτήθηκε «τι κερδίζουμε από αυτό το διάλογο που γίνεται με την Τουρκία, θα βρει ευκαιρία να μας βρει σε αδυναμία για να πετύχει τα δικά του». Αναφορά και στον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης λέγοντας πως «βγαίνει ο Γιάννης Δραγασάκης και μιλά για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τι είναι αυτά» αναρωτηθηκε και συνέχισε τι καταστάσεις είναι αυτές προς τον ελληνικό λαό, τόσα χρόνια κοιμάται το θέμα των κόκκινων και τωρα ξαφνικά υπάρχει θέμα; Αυτή είναι η ασφάλεια που προσφέρει η κυβέρνηση Τσίπρα; Ένας υπουργός πρέπει να έχει το στόμα του κλειστό ή όταν μιλά να προσέχει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.