ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Β.Λεβέντης: «Το δημογραφικό δεν λύνεται με φαρισαϊσμούς»

Β.Λεβέντης: «Το δημογραφικό δεν λύνεται με φαρισαϊσμούς»

Επίθεση σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης στη συζήτηση για το δημογραφικό πρόβλημα στη Βουλή.

Μάλιστα όπως τόνισε ο κ. Λεβέντης «το δημογραφικό ζήτημα είναι σοβαρό πρόβλημα και δεν μπορεί να λυθεί με φαρισαϊσμούς», ενώ κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Εκθέσεως της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής, εξαπέλυσε ευθείες βολές τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην Αξιωματική αντιπολίτευση.

«Όλοι σας εισηγείσθε ωραία μέτρα. Εξηγείστε μας όμως γιατί δεν τα υλοποιείτε» τόνισε χαρακτηριστικά και προτείνοντας μια σειρά μέτρων υπογράμμισε: «Μόνο μια υγιής οικονομία μπορεί να χρηματοδοτήσει το κοινωνικό κράτος. Συνεπώς, πρέπει να φτιάξουμε ισχυρή οικονομία και ισχυρό κράτος προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την σύγχρονη μάστιγα του Δημογραφικού μας ζητήματος». Προειδοποίησε δε ότι ο κίνδυνος της χρεοκοπίας δεν έχει εκλείψει παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης: «Πιστεύετε ότι έχουμε τελειώσει; Για τα επόμενα 99 χρόνια εάν δεν πληρώσουμε ένα χρεόγραφο κινδυνεύουμε με πιστωτικό γεγονός».

Ανεβάζοντας τους αντιπολιτευτικούς τόνους ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ψεύδεται όταν λέει στους Έλληνες πολίτες ότι έχουμε βγει από τα μνημόνια και με δεικτικό τρόπο πρόσθεσε: Εάν βαυκαλίζεστε ότι εξυπηρετήσατε τον τόπο, να ξέρετε ότι δεν κάνατε τίποτε. Η συμβολή σας στην χώρα και στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων της φαίνεται από τα χειροκροτήματα με τα οποία σας υποδέχεται ο ελληνικός λαός».

Μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κάλεσε το κυβερνών κόμμα να κάνει έστω ένα καλό στην χώρα: «Βγάλτε τον κομματισμό από το κράτος».

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, επισήμανε ότι ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να ξεχάσει την μειοδοσία των Πρεσπών με κυβερνητικούς μικρομποναμάδες και διάφορα νομοσχέδια». Τόνισε μάλιστα ότι οι μόνοι χειροκροτητές των κυβερνώντων είναι «το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι που ήθελαν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους» και όχι οι Έλληνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξαπέλυσε μάλιστα μύδρους κατά του νέου υπουργού Άμυνας και πρώην ΑΓΕΕΘΑ κ. Ευ. Αποστολάκη σημειώνοντας ότι εξευτέλισε το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων όταν «την επομένη που ορκίστηκε υπουργός έφερε το νομοσχέδιο για το Σκοπιανό. Έμεινε στην ιστορία αυτό που έκανε. Εξευτέλισε το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.