ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Β. Λεβέντης: «Ο ελληνικός λαός ενωμένος ξεπέρασε κάθε εμπόδιο και νίκησε κάθε εχθρό»

Β. Λεβέντης: «Ο ελληνικός λαός ενωμένος ξεπέρασε κάθε εμπόδιο και νίκησε κάθε εχθρό»

Μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης έστειλε ο Βασίλης Λεβέντης με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

«Όταν ο ελληνικός λαός βρέθηκε ενωμένος διέπρεψε και ευτύχησε και ξεπέρασε κάθε εμπόδιο και νίκησε κάθε εχθρό» τονίζει σε μήνυμά του για την 25η Μαρτίου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημειώνει πως «όταν το μικρόβιο του διχασμού άρχισε να τον διαιρεί, η χώρα μας έμπαινε πάντα σε περιπέτειες» και προσθέτει: «Μια τέτοια διχαστική περίοδος είναι και αυτή που ζούμε, με μειοδοσία στο σκοπιανό, με τουρκικές διεκδικήσεις στο Αιγαίο, με βλέψεις εναντίον της Θράκης και της Κύπρου».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Λεβέντης επισημαίνει πως «η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τη συναίνεση και θα εκπροσωπήσει την ιδεολογία της συνεννόησης και στις ευρωεκλογές και στις εθνικές βουλευτικές εκλογές», σημειώνοντας: «Θεωρούμε ότι ο λαός δεν θα διαλέξει τον διχασμό, αλλά την συναίνεση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

AΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.