ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Κόλαφος» ο Β.Λεβέντης: «Ο κόσμος ζορίζεται και ο κ. Τσίπρας χτενίζεται»

«Κόλαφος» ο Β.Λεβέντης: «Ο κόσμος ζορίζεται και ο κ. Τσίπρας χτενίζεται»

Θλίψη για την αντιμετώπιση της Ένωσης Κεντρώων από τηλεοπτικούς σταθμούς εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης στην έναρξη της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε ενόψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

Μάλιστα, απέδωσε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής που θίγονται από το κόμμα του και έκανε λόγο για προσπάθεια εξόντωσης του κόμματός του. Στο πλαίσιο αυτό, ξεκαθάρισε ότι δε θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ρόλο τσόντας να παίξει ο Λεβέντης να μην το διανοούνται ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Μητσοτάκης» είπε χαρακτηριστικά. «Με την πολιτική τους δημιούργησαν στρατιές ανέργων και τώρα τσακώνονται για την εβδομάδα εργασίας των 7 ημερών» σημείωσε.

«Μπαίνουμε στη Βουλή για να ακυρώσουμε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και κατηγόρησε τα μεγάλα κόμματα πως επιχειρούν να μεταθέσουν τη συζήτηση μόνο στην προστασία των προϊόντων.

«Ο κόσμος ζορίζεται και ο κ. Τσίπρας χτενίζεται, προσπαθεί να δώσει μποναμάδες προ των εκλογών, είναι ανέντιμο» συγκέντρωσε τα πυρά του στον πρωθυπουργό. «Αυτοί δεν είναι πολιτικοί, είναι σατανάδες» προσέθεσε.

«Θα συνεχίσω τη μάχη πόρτα- πόρτα, είναι μάχη κατά της σαπίλας» δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης θέλοντας να υπογραμμίσει τη στάση που θα κρατήσει τους επόμενους μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποκάλυψε μάλιστα πως ο πρωθυπουργός είχε δεχθεί την αποψή του για απλή αναλογική χωρίς μπόνους, αλλά άλλαξε γνώμη. «Ο Τσίπρας δεν έχει μπέσα» είπε κουνώντας το κεφάλι εμφανώς απογοητευμένος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.