ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ρεκόρ Κ.Κατσίκη: Αλλαξε τέσσερα κόμματα – Τώρα πολιτεύεται με την Ένωση Κεντρώων

Ρεκόρ Κ.Κατσίκη: Αλλαξε τέσσερα κόμματα – Τώρα πολιτεύεται με την Ένωση Κεντρώων

Η συμμετοχή του Κώστα Κατσίκη στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής αποφασίστηκε σήμερα μετά από συνάντηση που είχε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ με τον πρόεδρο της ‘Ένωσης Κεντρώων.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου «κατά τη συζήτηση θίχτηκαν πολλά ζητήματα, σημειώθηκε σύγκλιση απόψεων και αποφασίστηκε ο κ. Κατσίκης να διαθέσει όλες του τις δυνάμεις για να επιτευχθεί επιτυχές εκλογικό αποτέλεσμα στις 7 Ιουλίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η Ένωση Κεντρώων είναι το τέταρτο κόμμα διαδοχικά με το οποίο πολιτεύεται ο κ.Κατσίκης: Από τη ΝΔ είχε πάει στο ΛΑΟΣ, ακολούθησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και τώρα συντάσσεται με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.