ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φ.Γεννηματά: «H κυβέρνηση καλλιεργεί έναν νέο διχασμό σε αντιεμβολιαστές και μη»

Φ.Γεννηματά: «H κυβέρνηση καλλιεργεί έναν νέο διχασμό σε αντιεμβολιαστές και μη»

Η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στη διαχείριση του εμβολιαστικού προγράμματος από την κυβέρνηση, ενώ μίλησε για τους διχασμούς που προκαλεί στους πολίτες.

Ειδικά για το κρίσιμο ζήτημα του καθολικού εμβολιασμού η άποψη της ηγεσίας της Χαριλάου Τρικούπη είναι ότι αυτή η μάχη πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει την κοινωνία, ενώ την ίδια στιγμή κρίνονται πολιτικές δυνάμεις, θεσμοί και πολίτες.

Έτσι, λοιπόν, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, από το βήμα της Ολομέλειας στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη νέα δομή της εκπαίδευσης, έκανε λόγο για διχαστική τακτική της κυβέρνησης στην εμβολιαστική εκστρατεία, ενώ, παράλληλα, την κατηγόρησε ότι ασχολείται μόνο με την επικοινωνιακή διαχείριση του ζητήματος.

«Με λόγο διχαστικό ο ίδιος ο πρωθυπουργός και στελέχη της κυβέρνησης, αντί να πείσουν όσους έχουν προβληματισμούς και ερωτηματικά για το εμβόλιο, καλλιεργούν έναν νέο διχασμό, σε αντιεμβολιαστές και μη, ενώ ασχολήθηκαν μόνο με την επικοινωνία του ζητήματος και τον έλεγχο μέσω αυτής των ΜΜΕ» υποστήριξε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά.

Σε αυτό το πλαίσιο, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας πως «βάλατε τα στελέχη σας και τσουβαλιάζουν τους αρνητές των εμβολίων και όσους συνωμοσιολόγους υπάρχουν στην Ελλάδα με αυτούς που πραγματικά είναι προβληματισμένοι και αναζητούν συγκεκριμένες απαντήσεις και σοβαρή ενημέρωση».

«Αντί να σκύψετε σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία» σημείωσε η Φώφη Γεννηματά προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να κάνετε ειδική καμπάνια ενημέρωσης, εσείς επιλέγετε να χωρίσετε την ελληνική κοινωνία στα δύο. Τη μια μέρα βγαίνει ο ένας υπουργός και απειλεί και την άλλη μέρα βγαίνει άλλος υπουργός και καταγγέλλει αυτόν που απειλεί. Έχουν ακουστεί τα μύρια όσα». Και πρόσθεσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής: «Επικρατεί ένα πραγματικό αλαλούμ. Σταματήστε λοιπόν να χωρίζετε τους Έλληνες στα δύο και ασχοληθείτε με μία σοβαρή καμπάνια ενημέρωσης για τους πραγματικούς προβληματισμούς».

«Ίδια λάθη»

Υπενθυμίζοντας το μήνυμα της εμβολιαστικής καμπάνιας που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες η Χαριλάου Τρικούπη, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τόνισε πως «το δικό μας μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Ενημερωνόμαστε, ακούμε τη φωνή της επιστήμης και της λογικής. Ναι στον εμβολιασμό, όχι στον διχασμό. Νοιαζόμαστε – εμβολιαζόμαστε».

Περιγράφοντας τα λάθη και τις αστοχίες που καταλογίζει το Κίνημα Αλλαγής στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, υπογράμμισε πως αντιμετωπίζουμε ξανά μια υγειονομική, κοινωνική και οικονομική απειλή, με το τέταρτο κύμα του κορωνοϊού να είναι εδώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Παρά τις εκκλήσεις και τις προειδοποιήσεις του Κινήματος Αλλαγής να μην επαναληφθεί η περσινή χαλάρωση, να υπάρξει επιτέλους σχέδιο και αποτελεσματική εφαρμογή του και επιτάχυνση των εμβολιασμών, η κυβέρνηση της Ν.Δ. αγνόησε τις προτάσεις μας, καλλιέργησε τον εφησυχασμό και επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη. Πάλι πορεύονται χωρίς σχέδιο, και με λανθασμένους χειρισμούς κλόνισαν την εμπιστοσύνη των πολιτών» υποστήριξε η Φώφη Γεννηματά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.