ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΚΙΝΑΛ: Στην τελική ευθεία οι εσωκομματικές εκλογές – Πιθανότερο σενάριο στα τέλη Νοέμβρη

ΚΙΝΑΛ: Στην τελική ευθεία οι εσωκομματικές εκλογές – Πιθανότερο σενάριο στα τέλη Νοέμβρη

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, με το πιθανότερο σενάριο να μοιάζει η πραγματοποίηση στα τέλη Νοεμβρίου.

Την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη θα συνεδριάσει η Επιτροπή Δεοντολογίας (ΕΔΕΚΑΠ) του κόμματος, στην οποία θα παραβρεθεί και η τεχνική εταιρεία που θα είχε αναλάβει και το εγχείρημα των εκλογών του ΚΙΝΑΛ το 2017.

Από την απάντηση για τον χρόνο που θα χρειαστεί η εταιρεία -ώστε να ετοιμάσει την online διασύνδεση των καλπών που θα στηθούν σε όλη τη χώρα- θα κριθεί και ο καθορισμός του χρόνου της νέας εκλογής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος θα συνεδριάσει στις 2 με 3 Οκτωβρίου και όχι στις 26 Σεπτεμβρίου, την ημερομηνία δηλαδή που είχε προτείνει η Φώφη Γεννηματά.

Τέλη Νοεμβρίου το πιθανότερο σενάριο

Αν όλα κυλήσουν δίχως απρόοπτα και βάσει προγράμματος, εκτιμάται ότι οι εκλογές θα μπορέσουν να γίνουν περί τα τέλη Νοεμβρίου. Να σημειωθεί ότι η ΕΔΕΚΑΠ, στις συνεδριάσεις της, ασχολήθηκε και με την ταυτοποίηση μελών της ΚΕ, καθώς υπήρξαν αποχωρήσεις και παραιτήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, κατέληξε στη φόρμα που θα δοθεί στους τέσσερις υποψηφίους -Γεννηματά, Καστανίδης, Ανδρουλάκης και Λοβέρδος- ώστε να συγκεντρώσουν 5.000 υπογραφές ή το 15% της ΚΕ, κάτι που είναι απαραίτητο για να είναι έγκυρη η υποψηφιότητά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.