ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Σ.Καρανικόλας: Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου – Στηρίζει τον Α.Λοβέρδο

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Σ.Καρανικόλας: Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου – Στηρίζει τον Α.Λοβέρδο

Ο Σπύρος Καρανικόλας, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, έκανε γνωστή τη παραίτησή του από το Κίνημα Αλλαγής.

Στην ανακοίνωσή του, ο Σπύρος Καρανικόλας δηλώνει πως στηρίζει για πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής τον Ανδρέα Λοβέρδο και αναφέρει:

«Τα τελευταία πέντε χρόνια τίμησα με μαχητικότητα, αυταπάρνηση και αφοσίωση την εμπιστοσύνη της προέδρου και της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς.

Με δεδομένες όμως τις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής και για λόγους προσωπικής εντιμότητας και συνέπειας, υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του εκπροσώπου του Κοινοβουλευτικού Έργου του Κινήματος Αλλαγής.

Στις σημερινές ιδιαίτερα κρίσιμες συνθήκες για το παρόν και το μέλλον της παράταξ΄γης μας, ενώνω τις δυνάμεις μου στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου. Η πολύτιμη εμπειρία του, ο εκσυγχρονιστικός του λόγος και κυρίως η ιδεολογική και πολιτική ταύτισή μου με τον Ανδρέα, με οδηγούν, μετά από ώριμη σκέψη, στην απόφαση συμπόρευσης μαζί του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ότι με αφορά θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε, την επόμενη ημέρα των εκλογών, να ανταποκριθούμε όλοι μαζί, με ενότητα και σεβασμό στις αρχές και τις αξίες αυτής της της ιστορικής παράταξης, καθώς και στις ανάγκες και στις αγωνίες των πολιτών για ένα ισχυρό, μεταρρυθμιστικό, πατριωτικό και σύγχρονο ΠΑ.ΣΟ.Κ, που θα πρωταγωνιστεί και πάλι για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.