ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΚΙΝΑΛ: Το σκέφτεται ο Γιώργος Παπανδρέου

ΚΙΝΑΛ: Το σκέφτεται ο Γιώργος Παπανδρέου

Στο ΚΙΝ. ΑΛ. μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά περιμένουν σαν σανίδα σωτηρίας τον Γιώργο Παπανδρέου καθώς τα κορυφαία στελέχη θεωρούν ότι αυτό λόγο ονόματος ιστορίας και ειδικού βάρους μπορεί να συσπειρώσει παλιούς ψηφοφόρους και να αποτελέσει πόλο έλξης και για άλλους που τράβηξαν κατά Κουμουνδούρου μεριά.

Τις τελευταίες λοιπόν ώρες παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στο επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου. Όπως όλα δείχνουν, ο πρώην πρωθυπουργός, έχει πάρει τις αποφάσεις του και αναμένεται ο τρόπος που θα τις ανακοινώσει τα επόμενα 24ώρα. Ο ίδιος, δεν ανοίγει τα χαρτιά του παρά μόνο σε λίγους και απολύτως έμπιστους συνομιλητές του. Οι οποίοι σε επίμονες ερωτήσεις απαντούν λακωνικά, «όλα στην ώρα τους».

Όλες αυτές τις μέρες ο πρώην πρωθυπουργός, δέχεται σκληρές πιέσεις από το περιβάλλον του για να «κατέβει» στην κούρσα της ηγεσίας και να διαφυλάξει την ενότητα της παράταξης.

Φώφη Γεννηματά και Γ. Παπανδρέου είχαν την Τετάρτη κατ’ ιδίαν συνάντηση στο νοσοκομείο του «Ευαγγελισμού», όπου βρίσκεται νοσηλευόμενη η κυρία Γεννηματά. Παρότι δεν είναι γνωστό το τι συζητήθηκε, πηγές αναφέρουν ότι συζήτησαν μόνο για την υγεία της προέδρου.

Την ίδια ώρα, πρωτοβουλίες για να τον πείσουν έχουν αναλάβει και βουλευτές του κόμματος όπως ο Γιώργος Καμίνης, Γιώργος Μουλκιώτης, Ανδρέας Πουλάς, Γιώργος Αβρανιτίδης, Ιλχάν Αχμέτ. Άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες ο ίδιος βρισκόταν στην βουλή, παρότι δεν υπήρχε ολομέλεια ή κάποια επιτροπή, ήταν σκεπτικός και απέφευγε τις συζητήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον πρώην πρωθυπουργό, εκτιμούν ότι μπορεί να ανακοινώσει τις όποιες αποφάσεις του την Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου για συμβολικούς λόγους. 18 Οκτωβρίου 1981, σχηματίστηκε η πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Όμως τίποτα δεν αποκλείεται σε αυτή την φάση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ίδιος έχει πάρει τις αποφάσεις του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.