Μ.Χριστοδουλάκης: «Κανονικά θα συνεχιστούν οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού – Κομβικός ο ρόλος του Γ.Παπανδρέου»

Μ.Χριστοδουλάκης: «Κανονικά θα συνεχιστούν οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού – Κομβικός ο ρόλος του Γ.Παπανδρέου»

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), Μανώλης Χριστοδουλάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Κυριακής, τόνισε πως θα συνεχιστούν κανονικά οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στο κόμμα.

«Το θέμα υγείας της Φώφης Γεννηματά μας συγκλόνισε όλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σεβαστούμε απόλυτα όλες τις ειλημμένες συλλογικές αποφάσεις και η διαδικασία εκλογής αρχηγού θα προχωρήσει κανονικά όπως έχει αποφασίσει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή» υπογράμμισε.

Ο κ. Χριστοδουλάκης χαρακτήρισε κρίσιμο ζήτημα την «εγγύηση της ενότητας της παράταξης από εδώ και στο εξής».

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ απέφυγε να απαντήσει εάν ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος.

«Δεν θέλω να απαντήσω σε σενάρια. Επειδή είναι σενάρια, δεν θέλω να απαντήσω» υποστήριξε, και αναφέρθηκε στην συζήτηση που είχε με τον κ. Παπανδρέου.

«Είχαμε συζήτηση με τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος σαν πρώην πρωθυπουργός, συμμερίζεται τις αγωνίες και τους προβληματισμούς που αφορούν την προοπτική της παράταξης. Τέθηκε από κοινού το πως μπορούμε να εγγυηθούμε την ενότητα και την προοπτική του χώρου. Είναι πρώην πρωθυπουργός, έχει έτσι και αλλιώς κομβικό ρόλο στην παράταξη. Και ο ίδιος θα καθορίσει τον ρόλο και τα βήματά του, για την ενότητα της παράταξης» σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.