ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο… Γ.Παπανδρέου προσπαθεί να αναστήσει το ΚΙΝΑΛ: Τί είπε με Π.Γερουλάνο – Συνάντηση με Π,Χρηστίδη

Ο… Γ.Παπανδρέου προσπαθεί να αναστήσει το ΚΙΝΑΛ: Τί είπε με Π.Γερουλάνο – Συνάντηση με Π,Χρηστίδη

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου πραγματοποιεί επαφές με τους υποψήφιους προέδρους του ΚΙΝΑΛ, καθώς έχει αναλάβει πρωτοβουλία για την συντεταγμένη και ενωτική πορεία του κόμματος.

Συνάντηση που κράτησε μία ώρα είχε ο κ. Παπανδρέου, με τον Παύλο Γερουλάνο νωρίτερα στο γραφείο του στη Βουλή. Μετά τη συνάντηση ο κ. Γερουλάνος συνομίλησε με δημοσιογράφους λέγοντας πως, «θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες. Σήμερα δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα». Ενώ πρόσθεσε, ότι το διακύβευμα είναι η ενότητα της παράταξης.

Αυτή την ώρα ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει συνάντηση με τον Παύλο Χρηστίδη με τον οποίο άλλωστε επικοινώνησαν τηλεφωνικά και χθες.

Ενώ επικοινωνία του κ. Παπανδρέου αναμένεται σήμερα και με τον Αντρέα Λοβέρδο, ο οποίος χθες από τον Εύβοια τοποθετήθηκε για την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού στις εσωκομματικές εξελίξεις λέγοντας ότι «όπως η πρόεδρος δήλωσε ότι εγγυάται την ενότητα και θα διασφαλίσει τις διαδικασίες, το ίδιο οφείλουν να κάνουν και όλοι οι πρώην πρόεδροι της παράταξης».

Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ήδη συναντηθεί με με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη και μίλησε χθες το βράδυ, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τους υποψηφίους προέδρους του ΚΙΝΑΛ Χάρη Καστανίδη και Βασίλη Κεγκέρογλου.

Δεν έχει ακόμη καθοριστεί συνάντηση ή επικοινωνία με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Το πιθανότερο σενάριο είναι να επικοινωνήσει μαζί του ο κ. Παπανδρέου αύριο Δευτέρα καθώς σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός έχει σύμφωνα με πληροφορίες προγραμματισμένο ταξίδι εκτός Αθηνών.

Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία Παπανδρέου έρχεται στον απόηχο της παράτασης της προθεσμίας για τη συλλογή των απαιτούμενων υπογραφών για τους υποψηφίους προέδρους μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους Παύλο Χρηστίδη, Βασίλη Κεγκέρογλου και Παύλο Γερουλάνο.

Μάλιστα σε αυτό το πλαίσιο υπήρξαν και σενάρια για υποψηφιότητα Παπανδρέου κάτι που δεν επιβεβαιώνεται -προς ώρας τουλάχιστον- από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως η τροπή που πήρε η εσωκομματική διαδικασία μετά την απόσυρση από την κούρσα της Φώφης Γεννηματά, έκανε αρκετούς να υποστηρίζουν ότι υπάρχει διάθεση ευτελισμού και σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται να ενεπλάκη στην εσωκομματική διαδικασία ο Γιώργος Παπανδρέου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.