ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασαν τις 6 χιλιάδες οι υπογραφές υπέρ της υποψηφιότητας του Β.Κεγκέρογλου

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασαν τις 6 χιλιάδες οι υπογραφές υπέρ της υποψηφιότητας του Β.Κεγκέρογλου

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου συγκέντρωσε 6837 υπογραφές ενεργών πολιτών, φίλων και μελών του κόμματος, υπέρ της υποψηφιότητάς του.

«Σήμερα, κατέθεσα 6.837 υπογραφές ενεργών πολιτών, φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής από όλη την Ελλάδα, που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου. Μέσα στον ελάχιστο χρόνο των πέντε (5) ημερών, πρόσφεραν απλόχερα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά μέσα από την καρδιά μου» δήλωσε ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία εκπνέει αύριο το απόγευμα και ουσιαστικά ο κ. Κεγκέρογλου γίνεται ο τέταρτος υποψήφιος μετά τους Αντρέα Λοβέρδο, Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Καστανίδη που έχουν ήδη συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές για να εγκριθεί και τυπικά η υποψηφιότητά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη μάχη της συλλογής υπογραφών συνεχίζουν οι Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης, ενώ όλοι στο ΚΙΝΑΛ βρίσκονται εν αναμονή των αποφάσεων του Γιώργου Παπανδρέου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.