ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Λοβέρδος από Χανιά: «Στόχος μας στις επόμενες εκλογές είναι να γίνουμε αξιωματική αντιπολίτευση» (βίντεο)

Α.Λοβέρδος από Χανιά: «Στόχος μας στις επόμενες εκλογές είναι να γίνουμε αξιωματική αντιπολίτευση» (βίντεο)

Ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, βρίσκεται στα Χανιά, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας για τις εκλογές του κόμματος.

Ο κ. Λοβέρδος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, την οποία ξεκίνησε λέγοντας ότι από την πόλη της Κρήτης είχε ξεκινήσει τις πρώτες επαφές, τον Δεκέμβριο του 2020, για το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα.

«Η χώρα χρειάζεται ενεργή, πατριωτική, προοδευτική αντιπολίτευση», δήλωσε, για να τονίσει ότι, αν εκλεγεί, θα είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε έναν κατανοητό συμβολισμό.

«Ηρθα να στείλω μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ που εκφράζει τη δημοκρατική παράταξη θα μεγαλώσει και θα είναι στα μεγάλα κόμματα της Ελλάδας. Προς το παρόν θα αντιπολιτεύεται και στο μέλλον θα κυβερνήσει» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση αν ο δρόμος για να κυβερνήσει περνά από μια συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία ή με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λοβέρδος απάντησε ότι εντός του 2022, ή το 2023, θα υπάρξουν σίγουρα δύο εκλογικές αναμετρήσεις, με την πρώτη να αποβαίνει άγονη λόγω απλής αναλογικής. «Στη δεύτερη ο Τσίπρας θα πέφτει κι εμείς θα ανεβαίνουμε και στόχος είναι να είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση», συμπλήρωσε.

«Το ΚΙΝΑΛ απέτυχε, τέλος τα βαφτίσια», είπε επίσης ο Ανδρέας Λοβέρδος για τον νυν πολιτικό σχηματισμό, όπου ανήκει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.