Bloomberg για Γ.Παπανδρέου: «Ο πρωθυπουργός του πρώτου Μνημονίου διεκδικεί την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ»

Bloomberg για Γ.Παπανδρέου: «Ο πρωθυπουργός του πρώτου Μνημονίου διεκδικεί την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ»

Ο πρωθυπουργός που έβαλε την Ελλάδα στα Μνημόνια προσπαθεί να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή του τόπου, καθώς διεκδικεί την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, έτσι μεταδίδει το Bloomberg τις ανακοινώσεις του Γιώργο Παπανδρέου.

Το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο, αφού παραθέτει την πρώτη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, υπενθυμίζει ότι ο κ. Παπανδρέου κυβέρνησε τη χώρα από τον Οκτώβριο του 2009 έως και τον Νοέμβριο του 2011, όταν και αποχώρησε από τη θέση, στηρίζοντας την κυβέρνηση συνασπισμού υπό τον Λουκά Παπαδήμο.

Έως το 2012 παρέμεινε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ιδρύθηκε από τον πατέρα του και πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, Ανδρέα Παπανδρέου. Το 2017 συγκροτήθηκε το Κίνημα Αλλαγής, του οποίου σήμερα είναι βουλευτής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, το Bloomberg επισημαίνει πως ακόμη έξι υποψήφιοι διεκδικούν την αρχηγία του Κινήματος. Ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών θα λάβει χώρα στις 5 Δεκεμβρίου και, εάν κανείς δεν εξασφαλίσει πλειοψηφία, θα ακολουθήσει δεύτερος γύρος μία εβδομάδα αργότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.