ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ε.Καϊλή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκρουστεί με την πραγματικότητα και έπαθε ό,τι έπαθε»

«Την επόμενη μέρα θα πρέπει να είμαστε μια υπεύθυνη αντιπολίτευση»

Ε.Καϊλή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκρουστεί με την πραγματικότητα και έπαθε ό,τι έπαθε»

Η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή τόνισε σε συνέντευξή της ότι «βλέπω ότι πηγαίνουμε καλά από τις μετρήσεις. Νομίζω ότι ο κόσμος είναι έτοιμος να έχει εναλλακτικές, βλέπει τις αλλαγές που έχουν γίνει. Είμαστε ενωμένοι και δραστήριοι και έχει πλέον απενοχοποιηθεί η συζήτηση για την αναβίωση της παράταξης ως ΠΑΣΟΚ».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκρουστεί με την πραγματικότητα και έπαθε ό,τι έπαθε. Ο κόσμος έχει ενδιαφέρον για τις εξελίξεις. Στις εκλογές στις 5 Δεκεμβρίου, νομίζω ότι θα είναι η μεγάλη επιστροφή του ΠΑΣΟΚ», συνέχισε.

«Η επιστροφή Παπανδρέου προκάλεσε ενδιαφέρον και έγινε πολιτική συζήτηση για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Αποφύγαμε την προσπάθεια δικαίωσης κάποιων για το παρελθόν. Έχουμε μπει σε μια κουβέντα για το τι φέρνει ο καθένας για την επόμενη μέρα. Αυτό το βρίσκω θετικό. Συζητάμε για το τι παράταξη θέλουμε, πώς θα παίρνουμε καθαρές θέσεις, με ποιους μπορεί κανείς να συζητήσει», σχολίασε η ίδια για την επιστροφή Παπανδρέου.

«Στην Ευρώπη όταν οι σοσιαλδημοκράτες δεν συνεργάζονται μόνο με την αριστερά. Έχει σημασία να κάνουμε κουβέντα και στην Ελλάδα. Το σενάριο συνεργασίας συζητείται στην περίπτωση που δεν υπάρχει αυτοδυναμία. Η εκτίμησή μου είναι ότι αν βγει ο Ανδρέας Λοβέρδος που τον έχω στηρίξει ανοιχτά, δε θα υπάρξει συζήτηση για συνεργασία, καθώς μπορεί να επαναπατρίσει κόσμο από όλες τις παρατάξεις, με ποσοστά που θα μπορεί χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ατζέντα του, να την επιβάλει», σημείωσε η κ. Καϊλή.

«Η διαδικασία είναι ανοιχτή και πρέπει όλοι να μετέχουμε, όποιος θέλει να έχει μια επιλογή. Αν κάποιος θέλει να είμαστε μέρος των εξελίξεων, έχει αυτό το δικαίωμα. Σε μια μεγάλη συμμετοχή, η σημασία των λίγων στελεχών που πιστεύουν ότι θα επηρεάσουν τις εξελίξεις δε θα είναι αρκετή. Να τεθεί και στο debate το τι εννοεί κάποιος με τα εξωθεσμικά κέντρα. Όποιος το λέει, θα πρέπει να τα ονοματίσει. Το είπε και ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Ανδρουλάκης», συνέχισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στην επόμενη μέρα θα πρέπει να είμαστε μια υπεύθυνη αντιπολίτευση. Οι χαμένοι επειδή έχουν προέλθει από διασπάσεις του χώρου μας, έχουν πει ότι τους ενδιαφέρει η ενότητα της παράταξης. Νομίζω ότι η ενότητα είναι αδιαμφισβήτητη και είναι και χρέος μας στη Φώφη Γεννηματά», κατέληξε η κ. Καϊλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.