ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν. Ανδρουλάκης: «Το ΚΙΝΑΛ να γίνει πολιτικό εργαλείο για τους αδύναμους και την μεσαία τάξη»

Ν. Ανδρουλάκης: «Το ΚΙΝΑΛ να γίνει πολιτικό εργαλείο για τους αδύναμους και την μεσαία τάξη»

«Το κριτήριο είναι ποιος από τους έξι υποψηφίους έχει τη δυνατότητα να χτίσει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό για να ξανακάνει την παράταξή μας πλειοψηφικό ρεύμα απέναντι στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ1.

«Ο ελληνικός λαός αξίζει καλύτερα. Η γεωπολιτική κρίση, το προσφυγικό και η πανδημία αποδεικνύουν ότι είμαστε σε εποχή πολλαπλών κρίσεων και για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση πρέπει να υπάρχει ένα κόμμα που θα έχει ένα οργανωμένο σχέδιο και δεν κάνει μικροδιαχείριση όπως έκανε ο κ. Τσίπρας και όπως κάνει ο κ. Μητσοτάκης. Χρειαζόμαστε όραμα, στρατηγική και σχέδιο να απορροφήσουμε σωστά τα 70 δισ. ευρώ που μας δίνει η ΕΕ, να κάνουμε ανταγωνιστική εξωστρεφή παραγωγή, πολλές καλές θέσεις δουλειάς, μείωση των ανισοτήτων, να δώσουμε ευκαιρίες στους νέους» τόνισε, τασσόμενος υπέρ ενός κόμματος που «θα σκοτώσει το πελατειακό κράτος, θα λειτουργεί με διαφάνεια και αξιοκρατία, ένα πολιτικό εργαλείο ιδιαίτερα για τους αδύναμους και τη μεσαία τάξη η οποία θα ανατρέψει κακώς κείμενα που κρατούν τη χώρα πίσω, ενώ έχει πολλές ευκαιρίες ως ισχυρή χώρα εντός της ΕΕ».

Ο Ν. Ανδρουλάκης εκτίμησε ότι η παράταξη θα μεγαλώνει καθώς και ότι η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές θα είναι μεγάλη.

Αναφορικά με την επαναφορά του ονόματος και των συμβόλων του ΠΑΣΟΚ είπε, μεταξύ άλλων, ότι «στο συνέδριο πρέπει να συνδυάσουμε και το συναισθηματικό και ιστορικό τους βάρος αλλά και τη νέα προσπάθεια», σημειώνοντας ότι ο ίδιος έχει πρόταση την οποία επιθυμεί να συζητήσει θεσμικά και συλλογικά στο συνέδριο του κόμματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς αν αποδέχεται τη συμμετοχή οπαδών αλλά και μελών άλλων κομμάτων στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, απάντησε «η διαδικασία είναι ανοιχτή από το 2004 και μετά προς όλους τους δημοκράτες, προοδευτικούς πολίτες. Εαν υπάρχουν οργανωμένα μέλη άλλων κομμάτων ή κάποιοι θέλουν να παίξουν κάποιο εξωθεσμικό ρόλο στη διαδικασία αυτή, θεωρώ ότι είναι λάθος να έλθουν και συνιστά έλλειψη πολιτικού πολιτισμού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.