ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Α.Λοβέρδος: «Ίσως είμαι ο μόνος από τους 6 που έχω καταθέσει πρόγραμμα για την εξουσία»

«Κανένα κόμμα δεν έχει προτάξει ως βασική στρατηγική το σπάσιμο της γραφειοκρατίας»

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Α.Λοβέρδος: «Ίσως είμαι ο μόνος από τους 6 που έχω καταθέσει πρόγραμμα για την εξουσία»

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε πως «ίσως είμαι ο μόνος από τους 6 που έχω καταθέσει πρόγραμμα για την εξουσία».

«Έχω πλήρη αντίληψη για τα προβλήματα της Ελλάδας. Το βασικότερο είναι το εισόδημα του Έλληνα και η γραφειοκρατία που τη στραγγαλίζει», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος και τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται «περισσότερες δουλειές και περισσότερα χρήματα στα ασφαλιστικά ταμεία».

Προτεραιότητα, ωστόσο, είναι η πάταξη της γραφειοκρατίας. «Δεν μπορεί να χαλάμε χρήματα σε αποζημιώσεις επειδή ένα έργο κάνει επτά χρόνια να μελετηθεί».

«Κανένα κόμμα δεν έχει προτάξει ως βασική στρατηγική το σπάσιμο της γραφειοκρατίας», εκτίμησε αναγνωρίζοντας ότι, «προφανώς έχει ευθύνη και το δικό μας θέμα σε αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για «άνοιγμα» σε βουλευτές άλλων κομμάτων, είπε πως «είναι καλοδεχούμενοι και είναι επιθυμητός αυτός που έρχεται να ψηφίσει το Λοβέρδο», άλλωστε, σχολίασε πως «αυτή ήταν η λογική μας όταν ανοίξαμε την κάλπη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.