ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Δουλεύει αθόρυβα» λέει ο Στέλιος Κούλογλου για τον Ν. Ανδρουλάκη

«Δουλεύει αθόρυβα» λέει ο Στέλιος Κούλογλου για τον Ν. Ανδρουλάκη

Προειδοποίηση για τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη νίκη Ανδρουλάκη στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ απευθύνει ο Στέλιος Κούλογλου.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, με άρθρο του στην ιστοσελίδα TVXS, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης «εφάρμοσε με επιτυχία μια μέθοδο που είχε πρώτος χρησιμοποιήσει στο ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σημίτης: την τακτική της πάπιας, που φαίνεται ακίνητη αλλά δουλεύει συνεχώς τα πόδια της κάτω από το νερό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης σημειώνει ότι «ο νικητής του πρώτου γύρου στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, αθόρυβα και μεθοδικά τα προηγούμενα χρόνια, έφτιαξε έναν δικό του μηχανισμό σε όλη την Ελλάδα, αξιοποιώντας τις επαφές του από την εποχή που ήταν γραμματέας του κόμματος. Χωρίς φωνασκίες και κρατώντας χαμηλό προφίλ, αξιοποίησε το νεαρό της ηλικίας του και το άφθαρτο της πολιτικής του καριέρας, χτίζοντας ένα συναινετικό προφίλ. Πολλοί τον βρήκαν άνοστο στο τηλεοπτικό debate, αλλά οι κεντρώοι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ που τον ψήφισαν ήθελαν ακριβώς αυτό: κάποιον νέο, που αποφεύγει τις κοκορομαχίες και δεν κλείνει ούτε προς τα δεξιά ούτε προς τα αριστερά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.