ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ν.Ανδρουλάκης: «Αυτό δεν είναι επιτελικό κράτος όπως επαγγέλλεται ο κ.Μητσοτάκης αλλά επιτελικό χάος»

«Χιλιάδες συμπολίτες μας, έμειναν μόνοι τους στο έλεος της κακοκαιρίας»

Ν.Ανδρουλάκης: «Αυτό δεν είναι επιτελικό κράτος όπως επαγγέλλεται ο κ.Μητσοτάκης αλλά επιτελικό χάος»

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, με δήλωσή του, σχολίασε την αντίδραση της κυβέρνησης στην επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίς», τονίζοντας πως «αυτό δεν είναι επιτελικό κράτος», αλλά «επιτελικό χάος».

Συγκεκριμένα, η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:

«Χιλιάδες συμπολίτες μας, έμειναν μόνοι τους στο έλεος της κακοκαιρίας. Άλλοι εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, άλλοι χωρίς ρεύμα και θέρμανση και βέβαια με κλειστές κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας για ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέρες τώρα ήταν γνωστό ότι θα έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα υψηλής έντασης και μικρής διάρκειας, παρόλα αυτά δεν υπήρξε σχέδιο και συντονισμός. Αυτό δεν είναι επιτελικό κράτος, όπως επαγγέλλεται ο κ. Μητσοτάκης, αλλά επιτελικό χάος που ταλαιπωρεί διαρκώς τον ελληνικό λαό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.