Βενιζέλος: «Το μήνυμα είναι πως δεν με θέλουν στο ΚΙΝΑΛ»

Βενιζέλος: «Το μήνυμα είναι πως δεν με θέλουν στο ΚΙΝΑΛ»

Δεν με θέλουν στο ΚΙΝΑΛ. Δεν ήθελαν την παρουσία μου. Ήταν προσχηματικό επεισόδιο η συνάντηση με τη κ. Γεννηματά για να στείλει μήνυμα» ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

«Λένε για αντιβενιζελικό ΚΙΝΑΛ», είπε και πρόσθεσε ότι «πρόκειται για εν ψυχρώ επιλογή αυτοχειριασμού και πως ο ίδιος είναι θύμα μιας προσωπικής σκοπιμότητας της Προέδρου. Μπορεί να είναι μεν δικαίωμα της η επιλογή των προσώπων αλλά επί της στρατηγικής της παράταξης δεν είναι», επεσήμανε ο κ. Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, η κα Γεννηματά προκατέλαβε το αποτέλεσμα των εκλογών. «Είπε ότι η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη και το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στην αντιπολίτευση. Επιχορηγεί τη ΝΔ και καταστρέφει τον ιστορικό ρόλο της παράταξης», υποστήριξε ο κ. Βενιζέλος και συμπλήρωσε: «Αντί να μετέχουμε στο στρατόπεδο της νίκης επί του ΣΥΡΙΖΑ , κρατάμε το χέρι του ΣΥΡΙΖΑ στη αντιπολίτευση. Και ξέρουμε ποιος επικρατεί».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τη θλίψη του γι αυτήν την ενέργεια της κ. Γεννηματά ελπίζοντας, όπως είπε να μην είναι επιβλαβής, καθώς ενισχύει τη ΝΔ και μειώνει το εύρος της παράταξης.

Διηγήθηκε τι διημείφθη στο ραντεβού του περασμένου Σαββάτου με αιχμή τρία σημεία. «Ότι διαισθάνεται ότι υπάρχουν διαφορές στην πολιτική γραμμή, ότι επιθυμώ ευρύτερο ρόλο και ότι έχει δεσμευτεί τη θέση του επικεφαλής του Επικρατείας σε τρίτο πρόσωπο» υποστήριξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Για το αν θα πολιτευόταν σε άλλη περιφέρεια, όπως του πρότεινε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σχολίασε: «Δεν υπάρχει αυτό για κανένα προηγούμενο πρόεδρο , να κάνει τον πολιτευτή στη περιφέρεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.