Η κενή θέση του Ευ. Βενιζέλου που έγινε viral

Η κενή θέση του Ευ. Βενιζέλου που έγινε viral

Η φωτογραφία με την κενή θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ την Τετάρτη, με θέμα τις εκλογές, έχει γίνει viral στα social media.

Η εικόνα της άδειας θέσης του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, που συνεκλήθη την Τετάρτη για να συζητήσει τη στρατηγική του κόμματος και τα ψηφοδέλτια εν όψει εκλογών, έχει και κάτι παραπάνω από συμβολική σημασία.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς στο Κίνημα Αλλαγής δεν φανταζόταν ότι μετά τα όσα συνέβησαν μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Φώφης Γεννηματά- όταν η πρόεδρος του Κινήματος έκοψε τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας- ότι ο κ. Βενιζέλος θα έδινε το παρών στην συνεδρίαση.

Αλλωστε στη οργισμένη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά το ραντεβού του με την κ. Γεννηματά, όπου την κατηγόρησε ότι μετατρέπει το ΚΙΝΑΛ σε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, είχε κάνει σαφείς τις προθέσεις του: «Θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας» είχε πεί, κόβοντας τους δεσμούς του με το σημερινό ΚΙΝΑΛ.

ΚΙΝΑΛ: Κανείς δεν έδιωξε τον Βενιζέλο

Η σημασία της κενής θέσης στην συνεδρίαση, ήταν να σταλεί το μήνυμα από πλευράς Χαριλάου Τρικούπη ότι κανείς δεν έδιωξε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ότι μόνος του επέλεξε την ρήξη με την ηγεσία, ότι θα μπορούσε να κατεβεί υποψήφιος με σταυρό και ότι ενδεχομένως είναι απών από την εκλογική μάχη. Μια κατηγορία που δεν έχει διατυπωθεί ακόμα επισήμως από την ηγεσία του Κινήματος, αλλά θεωρείται βέβαιον ότι θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που οι σχέσεις εισέλθουν σε φάση αντιπαράθεσης.

Ο κ. Βενιζέλος έτσι κι αλλιώς αναρρώνει από την πρόσφατη επέμβαση μετά την αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς την οποία υπέστη, δεν ασχολείται πλέον με τα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ και ετοιμάζεται για το τρίτο συνέδριο του «Κύκλου ιδεών», με θέμα την ανασύσταση της μεσαίας τάξης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.