ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τον Κώστα Σημίτη επισκέφθηκε ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ με αφορμή την… αρθρογραφία για τα ελληνοτουρκικά!

Τον Κώστα Σημίτη επισκέφθηκε ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ με αφορμή την… αρθρογραφία για τα ελληνοτουρκικά!

Τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, στο γραφείο του στη Βουλή, επισκέφτηκε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο του κ. Σημίτη, η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Πάιατ και με αφορμή την τελευταία αρθρογραφία του πρώην πρωθυπουργού για τις εξελίξεις που διαμορφώνονται στις ελληνοτουρκικές σχέσεις λόγω της κλιμακούμενης επιθετικότητας της Τουρκίας.

Επίσης, για τη συνάντηση συνετέλεσαν και οι αναφορές που είχε κάνει ο πρώην πρωθυπουργός για τον Αμερικανό πρέσβη.

Υπενθυμίζουμε ότι με αφορμή την αρθρογραφία του Κ.Σημίτη, ο Τ.Πάιατ προχώρησε σε ανοίκεια στοχοποίηση του pronews.gr .

Ετσι, σύμφωνα με επιστολή που έστειλε, εκτελώντας εντολές Πάιατ, ο ακόλουθος Τύπου της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, το άρθρο του Κ.Σημίτη δεν περιγράφει με ακρίβεια την απάντηση του πρέσβη κ. Πάιατ στην ερώτηση στο Air Power Conference στις 15 Μαΐου στην Ακαδημία Πολεμικής Αεροπορίας.

«Στην πραγματικότητα, τα πρώτα μέσα που ερμήνευσαν εσφαλμένα τις δηλώσεις του πρέσβη ήταν το pronews.gr (σ.σ.: αναφέρει και μία άλλη ιστοσελίδα την οποία δεν αναφέρουμε για λόγους δεοντολογίας) και πιστεύουμε πως το έκαναν σκόπιμα, δεδομένης της γνωστής κλίσης τους προς τις ρωσικές θέσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ακόλουθος Τύπου, υποστηρίζει ότι «Ο Τ.Πάιατ ποτέ δεν μίλησε για συμφωνίες εξίσου επωφελείς (σ.σ.: Θα μας τρελάνουν! Και το «win-win» τι σημαίνει;). Αντ’ αυτού, είπε: «Οσον αφορά συγκεκριμένα την κυπριακή ΑΟΖ και τις τουρκικές δραστηριότητες γεώτρησης, διαπιστώσατε την πολύ γρήγορη και σαφή αντίδραση της κυβέρνησής μου μέσω του εκπροσώπου μας στην Ουάσιγκτον και ειδικότερα της έμφασης που αποδίδουμε στην αποφυγή προκλητικών και κλιμακωτών ενεργειών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.