ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σουβενίρ

Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σουβενίρ

«Τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σουβενίρ». Αυτό απαντά η Φώφη Γεννηματά στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή ένα χιουμοριστικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του προέδρου της ΝΔ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show» στον ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν πραγματοποιήσει τη συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε στις «Μύγες» προκειμένου να απαντήσει σε κάποιες γρήγορες ερωτήσεις που δεν είχαν καμία σχέση με τα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Εκεί ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Νικόλας Ράπτης και ο Θανάσης Πασάς υποδέχθηκαν τον πρόεδρο της ΝΔ φορώντας μπλουζάκια με τον ήλιο τον πράσινο, και κρατώντας σημαιάκια του ΠΑΣΟΚ.

Σε εκείνο το σημείο μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αστειευόμενος ζήτησε να του χαρίσουν ένα σημαιάκι προκειμένου να τη βάλει στο γραφείο του. Ωστόσο φεύγοντας από τον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της ΝΔ το ξέχασε και μέσα από το twitter, συνεχίζοντας με το ίδιο χιούμορ, προχώρησε σε μια ανάρτηση προς τους συντελεστές της εκπομπής λέγοντας: «Το ξέχασα, μπορείτε να μου το στείλετε;».

Γεννηματά σε Μητσοτάκη
Λίγες ημέρες αργότερα η Φώφη Γεννηματά αναρτώντας ένα βιντεάκι από συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό και απευθύνθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ.

«Θέλω να πω στον κ.Μητσοτάκη, η σημαία και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σουβενίρ. Καλά κάνει και το ζητάει για το γραφείο του. Eπειδή το ξέχασε μπορώ να του το στείλω να το έχει. O,τι συμβολίζει η σημαία του ΠΑΣΟΚ πρέπει να το σέβεται γιατί θα το βρει απέναντί του», είπε η Φώφη Γεννηματά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.