Την έδρα του Νότιου τομέα της Β’ Αθηνών κρατά η Φώφη Γεννηματά

Την έδρα του Νότιου τομέα της Β’ Αθηνών κρατά η Φώφη Γεννηματά

Την έδρα του νότιου τομέα Αθηνών θα κρατήσει τελικά η Φώφη Γεννηματά αφήνοντας εκτός Βουλής την Τόνια Αντωνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, έχει επιλέξει να κρατήσει την συγκεκριμένη έδρα για λόγους γεωγραφικής κατανομής. Η Φώφη Γεννηματά, είχε επιλέξει τρεις έδρες ως αρχηγός κόμματος: Την Εύβοια, το Ηράκλειο κρήτης και τον Νότιο τομέα της Β3 Αθηνών.

Το «colpo grosso» που επιχείρησε ήταν με την Εύβοια επιχειρώντας να εκλέξει βουλευτή εκεί το ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη με αποτέλεσμα να πρέπει να επιλέξει ποιον θα αφήσει εκτός Βουλής: Την Τόνια Αντωνίου ή τον Βασίλη Κεγκέρογλου.

Η Τόνια Αντωνίου, εμπειρότατο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την εποχή που ήταν γραμματέας της Νεολαίας, είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ όπου είχε εκλεγεί μάλιστα πρώτη γυναίκα με 143 ψήφους. Δούλεψε σκληρά για το Κίνημα Αλλαγής, όλο αυτό το διάστημα ενώ στήριξε τη Φώφη Γεννηματά ακόμη και στην απόφαση για τον Ευ. Βενιζέλο. Ηρθε πρώτη στον Νότιο Τομέα, συγκεντρώνοντας 5.906 σταυρούς.

Από την άλλη ο Βασίλης Κεγκέρογλου, επίσης εμπειρότατο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από το ‘74, ήταν γραμματέας της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ όλη αυτή την κρίσιμη περίοδο και στήριξε την Φώφη Γεννηματά σε δύσκολες στιγμές. Στον νομό Ηρακλείου ήρθε πρώτος με 10.538 σταυρούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, η Φώφη Γεννηματά, αποφάσισε να κρατήσει την έδρα της νότιας Αθήνας, καθώς αφενός εκεί είχε κατέβει και την προηγούμενη φορά, αφετέρου – και κυρίως – επειδή ο Βασίλης Κεγκέρογλου είναι ο μοναδικός Κρητικός βουλευτής που εξέλεξε το ΚΙΝΑΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.