ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πυρά Π. Χρηστίδη κατά Μητσοτάκη, Χρυσοχοΐδη και Μενδώνη για την υπουργοποίησή τους

Πυρά Π. Χρηστίδη κατά Μητσοτάκη, Χρυσοχοΐδη και Μενδώνη για την υπουργοποίησή τους

Ο Παύλος Χρηστίδης έστρεψε τα πυρά του προς τον Πρωθυπουργό και τους δύο νέους υπουργούς.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να διεμβολίσει το ΚΙΝΑΛ και εν συνεχεία ότι Χρυσοχοϊδης και Μενδώνη δεν είχαν ενημερώσει το κόμμα για την απόφασή τους να γίνουν υπουργοί της ΝΔ, αφήνοντας αιχμές σε βάρος τους για την επιλογή τους. Όπως είπε εναπόκειται στον καθένα να αποφασίσει αν θα μείνει πιστός σε αυτά που έλεγε και πίστευε ή αν θα γίνει υπουργός.

«Τα πρόσωπα αυτά διαμόρφωσαν την εικόνα τους μέσα από την πορεία τους στο ΠΑΣΟΚ», είπε και σημείωσε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν από τη μία να κατηγορούν τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και από την άλλη να παίρνουν τα στελέχη του επειδή παράγουν έργο.

Ο κ. Χρηστίδης εμφανίστηκε προβληματισμένος για το νέο κυβερνητικό σχήμα λόγω του πολύ μεγαλύτερου μεγέθους του από αυτό που είχε εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και της έλλειψης γυναικών.

«Ο πήχης είναι πολύ ψηλά για φοροαπαλλαγές, επενδύσεις και ασφάλεια εμείς κρατάμε μικρό καλάθι», εκτίμησε στο Ραδιόφωνο News 24/7 με φόντο και το χθεσινό eurogroup.

Συμπλήρωσε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει ως βάση συζήτησης το σχέδιό του για την αλλαγή του εκλογικού νόμου. Χαρακτήρισε τεράστιο το μπόνους των 50 εδρών και τόνισε ότι χρειάζεται κάτι αναλογικότερο. Εξέφρασε ωστόσο τη διαφωνία του με την απλή αναλογική και τάχθηκε υπέρ του ανώτατου μπόνους των 35 εδρών.

Ζήτησε από Μητσοτάκη και Τσίπρα να κάτσουν όλοι μαζί στο τραπέζι για να διαπραγματευτούν πλεονάσματα μικρότερα των 3,5%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα είμαστε απέναντι σε μια κυβέρνηση με δεξιά χαρακτηριστικά και θα αναμετρηθούμε στη Βουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ αφού δούμε τί θα κάνει ως αντιπολίτευση» απάντησε όταν ρωτήθηκε για τη μετεκλογική στάση του ΚΙΝΑΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.