Δ.Κρεμαστινός: «Τσίπρας και Γεννηματά μπορεί να ήταν και κυβέρνηση αν…»

Δ.Κρεμαστινός: «Τσίπρας και Γεννηματά μπορεί να ήταν και κυβέρνηση αν…»

Μονόδρομο θεωρεί τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

«Τσίπρας και Γεννηματά θα έπρεπε να συνομιλήσουν. Αν το έκαναν ήδη, μπορεί να ήταν και κυβέρνηση» δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, και μίλησε είτε για συνεργασία με κοινή γραμμή πλεύσης, είτε και για ένωση των δύο κομμάτων.

Τόνισε δε, ότι την πρωτοβουλία κινήσεων προς αυτή την κατεύθυνση την έχει πάντα ο μεγαλύτερος σχηματισμός, σε αυτή την περίπτωση δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Αυτό που λέμε δημοκρατική παράταξη έχει ένα ποσοστό πάνω 40%” είπε ο πρώην βουλευτής, προσθέτοντας τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και επανέλαβε τη θέση του ότι τα όμορα κόμματα θα έπρεπε τουλάχιστον να συζητούν ενώ τάχθηκε κατά της μεταγραφής στελεχών από το ένα κόμμα στο άλλο γιατί όπως είπε αυτό δημιουργεί αποστάσεις και δυσχεραίνει το κλίμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα εκτίμησε ότι το ΚΙΝΑΛ κρατήθηκε στη θέση του, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα ενώ χαρακτήρισε επιτυχείς τις πρώτες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, “αλλά το αποτέλεσμα θα μετρήσει” υπογράμμισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.