ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Mήνυμα Φ.Γεννηματά σε όσους «φλερτάρουν» με ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ: Να αποχωρήσετε από το κόμμα!

Mήνυμα Φ.Γεννηματά σε όσους «φλερτάρουν» με  ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ:  Να αποχωρήσετε από το κόμμα!

Διπλό μήνυμα προς όσους «φλερτάρουν» με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ θα στείλει η Φώφη Γεννηματά, στην ομιλία που θα κάνει το απόγευμα στο Εκτελεστικό Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής, να αποχωρήσουν από το κόμμα.

Με τον τρόπο αυτό η κυρία Γεννηματά θέλει να προειδοποιήσει όσα μεσαία στελέχη του ΚΙΝΑΛ σχεδιάζουν να ενταχθούν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη καταλαμβάνοντας πόστα στη νέα διοίκηση. Μάλιστα, στους διαδρόμους της Χαριλάου Τρικούπη κυκλοφορεί το όνομα της Αννας Στρατινάκη, η οποία θήτευσε ως γενική γραμματέας στο υπουργείο Εργασίας, δίπλα στον Γιώργο Κουτρουμάνη και πιθανόν δεν θα ήταν αρνητική για μια θέση στη ΝΔ.

Από την άλλη, επιτελικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής δεν κρύβουν την ενόχλησή τους με τις συνεχείς αιτιάσεις του Δημήτρη Κρεμαστινού για σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κρεμαστινός δεν εξελέγη βουλευτής στις πρόσφατες εκλογές και δεν αποκλείεται να συνεχίσει με τον ΣΥΡΙΖΑ στα επόμενα βήματα.

Ας σημειωθεί ότι η Φώφη Γεννηματά διέγραψε τους Μιχάλη Χρυσοχοίδη και Λίνα Μενδώνη, λίγη ώρα μετά την υπουργοποίησή τους από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κάνοντας μία πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος η πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, στην ομιλία που θα κάνει στο Εκτελεστικό Πολιτικό Συμβούλιο, θα επιμείνει στην αυτόνομη πορεία του κόμματος και θα τονίσει ότι το μισό εκατομμύριο των πολιτών που επέλεξαν το Κίνημα Αλλαγής το έκαναν επειδή δεν ήθελαν να ψηφίσουν ούτε ΝΔ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι ψηφοφόροι που επέλεξαν το ΚΙΝΑΛ πιστεύουν σε έναν γνήσιο σοσιαλδημοκρατικό φορέα και αυτό θα πρέπει να το λάβουν υπόψιν όσοι μεμψιμοιρούν ή αισθάνονται ότι τα ποσοστά του Κινήματος Αλλαγής (8,1%) δεν ικανοποιούν τις φιλοδοξίες τους», είναι η εκτίμηση της προέδρου του κόμματος.

Η Φώφη Γεννηματά αναμένεται να στείλει μηνύματα και σε όσους διαφωνούν με την πρόθεσή της να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην αλλαγή του εκλογικού νόμου και θα επισημάνει ότι όποιοι ενδιαφέρονται για συναίνεση θα πρέπει να διαβάσουν καλά τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής.

«Θέλουμε ένα ισχυρά αναλογικότερο σύστημα από το σημερινό που δίνει μπόνους 50 εδρών στον νικητή» θα πει χαρακτηριστικά.

Η Φώφη Γεννηματά θα ανακοινώσει σειρά οργανωτικών και πολιτικών πρωτοβουλιών ώστε σύντομα το Κίνημα Αλλαγής να βρεθεί και πάλι σε διάταξη μάχης με βάση τα νέα δεδομένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αύριο θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή και την ερχόμενη εβδομάδα η Κοινοβουλευτική Ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.