Pronews
Κλείσιμο
  • Κύρια Θέματα
  • Οικονομία
  • Κόσμος
  • Κοινωνία
  • Επιστήμες
  • Ιστορία
  • Κύπρος
  • X-Files
  • Travel
  • Μύκονος
  • Ελληνική Πολιτική
    • ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    • ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
    • ΒΟΥΛΗ
    • ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    • ΝΔ
    • ΣΥΡΙΖΑ
    • ΚΙΝΑΛ
    • ΚΚΕ
    • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
    • ΜΕΡΑ25
    • ΑΝΕΛ
    • ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
    • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
    • ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    • ΜΜΕ
    • PROVOCATEUR
    • ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
    • ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
  • Αθλητισμός
    • CHAMPIONS LEAGUE
    • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
    • ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
    • ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • Άμυνα & Ασφάλεια
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
    • SPY NEWS
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    • Γ.Ε.ΕΘ.Α
    • ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΝΑΥΤΙΚΟ
    • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    • ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
    • ΥΠ.ΕΘ.Α
    • ΥΠ.ΕΞ.
    • ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
  • Auto - Moto
    • FUTURE
    • SPORTS CARS
    • ΑΓΟΡΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ
    • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Lifestyle
    • CELEBRITIES
    • GOOD LIFE
    • ΑΣΤΡΑ & ΖΩΔΙΑ
    • ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
    • ΜΟΔΑ
    • ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
    • ΦΑΓΗΤΟ
  • Υγεία
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
    • ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    • ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
    • ΦΑΡΜΑΚΑ
    • ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  • Θρησκεία
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΑΙΡΕΣΕΙΣ
    • ΒΙΟΙ ΑΓΙΩΝ
    • ΒΑΤΙΚΑΝΟ
    • ΔΙΔΑΧΕΣ
    • ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    • ΙΣΛΑΜ
    • ΚΛΗΡΟΣ
    • ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ
    • ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    • ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ
  • Γυναίκα
    • STYLE
    • ΓΑΜΟΣ
    • ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
    • ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΠΑΙΔΙ
    • ΣΧΕΣΕΙΣ
  • Περιβάλλον
    • ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ
    • ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
    • ΚΑΙΡΟΣ
    • ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
    • ΚΥΝΗΓΙ
    • ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΠΙΑ
    • ΦΥΣΗ
    • ΨΑΡΕΜΑ
  • Πολιτισμός
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
    • ΘΕΑΤΡΟ
    • ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ελληνική Πολιτική
  • Αθλητισμός
  • Άμυνα & Ασφάλεια
  • Auto - Moto
  • Lifestyle
  • Υγεία
  • Θρησκεία
  • Γυναίκα
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
Menu
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • RSS
  • Κυβέρνηση
  • Αυτοδιοίκηση
  • Βουλή
  • Προεδρία Δημοκρατίας
  • ΝΔ
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • ΚΙΝΑΛ
  • ΚΚΕ
  • Ελληνική Λύση
  • ΜέΡΑ25
  • ΑΝΕΛ
  • Το Ποτάμι
  • Ένωση Κεντρώων
  • Λαϊκός Σύνδεσμος
  • Άλλα κόμματα
  • ΜΜΕ
  • Provocateur
  • Δημοσκοπήσεις
  • Εκλογές 2019
Menu
ΚΙΝΑΛ: «O Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε πίσω και το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης των υπερπλεονασμάτων»
29/07/2019 - 16:16  |  Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2019 - 17:19
ΚΙΝΑΛ

ΚΙΝΑΛ: «O Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε πίσω και το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης των υπερπλεονασμάτων»

Translate this page
  • EN
  • FR
  • DE
  • ES
  • RU
  • AR

Για οριζόντιες φοροαπαλλαγές που θα μειώσουν τα έσοδα και στροφή 180 μοιρών στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών κατηγόρησε την κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής επισήμανε ακόμη πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε πίσω και το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης των υπερπλεονασμάτων. 

Η μεταφορά της σωφρονιστικής πολιτικής και της μεταναστευτικής πολιτικής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παραπέμπει σε λογική αστυνομικού κράτους, προσέθεσε και δήλωσε ότι περιμένει την αντίδραση της κυβέρνησης στην απόφαση της Ιεαράς Συνόδου να υιοθετήσει ημέρα αγέννητου παιδιού!

Σημεία από την ομιλία της Φώφης Γεννηματά, προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας:

Δευτερεύοντα ζητήματα παρουσιάζονται ως πρωτεύοντα, προκειμένου να καλυφθούν οι αδυναμίες αυτής της Κυβέρνησης. 

Το πρώτο δείγμα γραφής από αυτή την Κυβέρνηση είναι αρνητικό.

Είναι φανερό, όπως είπαμε και στις προγραμματικές δηλώσεις ότι δεν υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το πώς αυτή η Κυβέρνηση έχει σκοπό να πυροδοτήσει την ανάπτυξη και παράλληλα να ενισχύσει το κοινωνικό κράτος.

Όλο το σχέδιο αυτής της Κυβέρνησης στηρίζεται στις οριζόντιες φοροαπαλλαγές.

 Οριζόντιες φοροαπαλλαγές που δοκιμάστηκαν από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 2006 χωρίς θετικά αποτελέσματα για την ανάπτυξη. Αντίθετα ενισχύθηκαν τα κέρδη κάποιων, μειώθηκαν τα έσοδα και στη συνέχεια η οικονομία πήρε την κατηφόρα και είχαμε τις γνωστές συνέπειες που όλοι γνωρίζετε με τον εκτροχιασμό της και την είσοδό μας στην κρίση και στα Μνημόνια.

Το χειρότερο απ' όλα είναι πως ταυτόχρονα με την έλλειψη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου, με το «καλημέρα» η Κυβέρνηση εγκατέλειψε την προοπτική της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας για τα πρωτογενή πλεονάσματα και τον ρόλο του υπερταμείου.

Έσπευσε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης να δεσμευτεί ότι θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις μας απέναντι στους εταίρους και δανειστές, πράγμα που σημαίνει ότι η θηλιά παραμένει στον λαιμό της ελληνικής κοινωνίας και της ελληνικής οικονομίας και άρα οι διαφοροποιήσεις στο περίφημο μίγμα πολιτικής, μπορεί να είναι πάρα πολύ μικρές, αναιμικές. Αυτό μας δείχνει το δρόμο που θα ακολουθήσει η Κυβέρνηση, δηλαδή το δρόμο νέων περικοπών, νέας μείωσης του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και προφανώς νέες περικοπές στο κοινωνικό κράτος.

Προκειμένου να τα καλύψουν όλα αυτά, δεδομένου ότι έχουν και αρκετή επικοινωνιακή υποστήριξη, δευτερεύοντα ζητήματα παρουσιάζονται ως πρωτεύοντα, προκειμένου να καλυφθούν τα βασικά προβλήματα και οι αδυναμίες αυτής της Κυβέρνησης.

Στις βασικές αδυναμίες και τα προβλήματα, προσθέτω το ότι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έκανε μια στροφή 180 μοιρών στο ζήτημα των Σκοπίων και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Και ενώ μας διαβεβαίωνε από το βήμα της Βουλής πριν από λίγους μήνες ότι θα ασκήσει βέτο στην ενταξιακή διαδικασία των Σκοπίων, διότι θεωρούσε ότι η Συμφωνία αυτή ήταν κακή και επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα, τώρα μας διαβεβαιώνει ότι θα τηρηθεί και αυτή στο ακέραιο και ότι τελικά, όπως λένε οι Υπουργοί του, υπήρχαν θετικές προθέσεις και ο στόχος ήταν η σταθερότητα στην περιοχή.

Προσθέτω τη μεταφορά της σωφρονιστικής πολιτικής και της μεταναστευτικής πολιτικής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που παραπέμπει σε λογική αστυνομικού κράτους. Όλα αυτά μας δείχνουν ότι στην πραγματικότητα επιστρέφουμε σε λογικές συντηρητικές, συγκεντρωτικές και ακριβώς σε αυτό το πλαίσιο έρχονται και τα νέα νομοσχέδια.

Μας γυρνά χρόνια πίσω η απόφαση της Ιεράς Συνόδου:

Υπενθυμίζω τη μεταφορά της Γενικής Γραμματείας Ισότητας. 

Τα τρολ της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησαν ένα τρομερό πόλεμο εναντίον μου προσωπικά γιατί τόλμησα αυτό να το καυτηριάσω στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης, ακόμη όμως περιμένουμε να δούμε μια αντίδραση αυτής της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, στην περίφημη ανακοίνωση – απόφαση της Ιεράς Συνόδου να καθιερώσει ημέρα του αγέννητου παιδιού.

Δεν ξέρω πόσα πολλά χρόνια πίσω θα επιστρέψουμε σε αντιλήψεις και λογικές, όμως μέχρι σήμερα η Γενική Γραμματεία Ισότητας δεν έχει αντιδράσει και δεν έχει βρει μια λέξη γι' αυτό το θέμα και έπρεπε απλά να πει ότι το θέμα αυτό έχει κλείσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια για την ελληνική κοινωνία. Σημειώνω εδώ ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε μια λέξη να πει για να καυτηριάσει την απόφαση αυτή της Ιεράς Συνόδου.

Μαχητική, προγραμματική αντιπολίτευση, με στόχο να ενισχύσουμε την φωνή των πολιτών:

Η αντιπολίτευση που θα κάνουμε θα είναι μαχητική και προγραμματική, με στόχο να ενισχύσουμε την φωνή των εργαζομένων, των ανέργων, των επιστημόνων, των επαγγελματιών, των αγροτών, των νέων ανθρώπων, των γυναικών. 

Και βέβαια υπεύθυνη αντιπολίτευση διότι εμείς δεν λέμε «Όχι σε όλα», αυτό το κάναμε και την προηγούμενη περίοδο απέναντι στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε. 

Ό,τι θεωρούμε ότι είναι θετικό και προς όφελος του ελληνικού λαού, θα το υπερψηφίζουμε και βεβαίως είμαστε διατεθειμένοι πάντα να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην εθνική συνεννόηση για τα μεγάλα θέματα, τα εθνικά ζητήματα, τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους αν και όταν αποφασίσει ο κ. Μητσοτάκης να την ξεκινήσει και βεβαίως για την ολοκλήρωση με προοδευτικό πρόσημο της συνταγματικής αναθεώρησης. 

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε στα περισσότερα άρθρα -όχι όλα, γιατί σε μερικά φρόντισε ο κ. Τσίπρας να λύσει τα χέρια του κ. Μητσοτάκη- για την ολοκλήρωση της αναθεώρησης, απαιτούνται 180 βουλευτές και άρα έχουμε καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις από εδώ και πέρα.

Έχουμε δική μας ταυτότητα: Δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε ούτε πιο κοντά στον έναν, ούτε πιο κοντά στον άλλο:

Ο πόλεμος που μας ασκήθηκε προεκλογικά συνεχίζεται και αυτό δείχνει πόσο πολύ φοβούνται τη δυναμική που μπορούμε να δημιουργήσουμε από δω και πέρα, που θα δοκιμάζεται ο ένας στην πράξη στις κυβερνητικές πολιτικές και ο άλλος θα απομακρύνεται από την εξουσία και κάθε μέρα θα έρχεται αντιμέτωπος με τα αποτελέσματα της πολιτικής που άσκησε όλα αυτά τα χρόνια.

Επομένως έχει πολύ μεγάλη αξία η δική μας στάση, η δική μας θετική παρουσία ,η δική μας υπεράσπιση της αυτονομίας μας και το τέλος του ετεροπροσδιορισμού μας.

 Είναι εξαιρετικά κρίσιμο αυτό, έχουμε ομόφωνες αποφάσεις, έχουμε κλείσει αυτά τα μέτωπα στο εσωτερικό μας, δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε ούτε πιο κοντά στον έναν, ούτε πιο κοντά στον άλλο, είμαστε κάτι εντελώς διαφορετικό και το τεκμηριώνουμε αυτό καθημερινά, έχουμε δική μας ταυτότητα. 

Είμαστε η συνέχεια της δημοκρατικής παράταξης, υπερασπιζόμαστε με υπερηφάνεια τα θετικά αυτής της διαδρομής, αλλά είμαστε ταυτόχρονα ένας νέος φορέας η σύγχρονη έκφραση της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα .

Για το νομοσχέδιο περί «επιτελικού Κράτους»:

- Το νομοσχέδιο φέρει τον ψευδώνυμο τίτλο «Επιτελικό Κράτος». Στην πραγματικότητα, το δήθεν «επιτελικό» Κράτος του κ. Μητσοτάκη αποδεικνύεται «Αυτοκρατορικό»: Η Κυβέρνηση επαναφέρει την «ενός ανδρός αρχή» ως κυρίαρχη λογική της διοίκησης. Αυταρχικές και συγκεντρωτικές αντιλήψεις, που οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ συστηματικά πολέμησαν, επανέρχονται πλέον ενδεδυμένες με τον μανδύα του επιτελικού κράτους.

- Η ΝΔ ορκίζεται στις αρχές της καλής νομοθέτησης, κι όμως παρέκαμψε χωρίς προσχήματα τη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης!

- Δημιουργείται μία γιγαντιαία δημόσια υπηρεσία, η Προεδρία της Κυβέρνησης, υπαγόμενη απευθείας στον Πρωθυπουργό, με ισχυρές αρμοδιότητες συντονισμού και εποπτείας των δημόσιων πολιτικών και πολυάριθμο προσωπικό. Η δημιουργία μιας τέτοιας θηριώδους υπηρεσίας ενισχύει ακόμα περισσότερο το πρωθυπουργικο-κεντρικό μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας, κάτι με το οποίο είμαστε εντελώς αντίθετοι.

- Το νομοσχέδιο δημιουργεί ένα παράλληλο επίπεδο παρα-διοίκησης σε κάθε Υπουργείο με την ύπαρξη δύο κατηγοριών γραμματέων, Γενικών και Υπηρεσιακών. Η ΝΔ ξεπερνά ακόμα και τους πελατειακούς ελιγμούς του ΣΥΡΙΖΑ, η Κυβέρνηση επέλεξε με αδιαφανή και κομματικά κριτήρια 52 γραμματείς, εγκαταλείποντας τις αξιοκρατικές διαδικασίες που πρώτο το ΠΑΣΟΚ τόλμησε να εφαρμόσει το 2010.

- Η ΝΔ πλαισιώνει την Κυβέρνηση με ένα «στρατό» μετακλητών. Αποδεικνύονται «φούσκα» όσα υποστηρίζει για μείωση των μετακλητών, καθώς ο κ. Μητσοτάκης και οι Υπουργοί του κρατάνε το δικαίωμα να τους αυξάνουν κατά βούληση με δικές τους αποφάσεις.

- Το νομοσχέδιο έχει φυσικά και θετικές διατάξεις (ασυμβίβαστα και κωλύματα, Αρχή Διαφάνειας) αλλά χάνονται μέσα στο γενικότερο προβληματικό πλαίσιο.

- Εν τέλει, για μας, ένα επιτελικό κράτος θα σήμαινε εξορθολογισμό της επικάλυψης αρμοδιοτήτων και μεταφορά των εκτελεστικών αρμοδιοτήτων στην αυτοδιοίκηση έτσι ώστε η κεντρική διοίκηση να είναι ένα ευέλικτο και λιτό κράτος-στρατηγείο για την ανάπτυξη.

Για το φορολογικό νομοσχέδιο:

Το πολυθρύλητο φορολογικό νομοσχέδιο του κ. Μητσοτάκη κατέληξε μια αναιμική ρύθμιση δύο θεμάτων. Ενώ προεκλογικά έταζε φορολογικό μίγμα ανάπτυξης φαίνεται ότι χτύπησε από την πρώτη εβδομάδα στον τοίχο του πρωτογενούς πλεονάσματος. 

Έτσι κατέθεσε τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και τη βελτίωση των ρυθμίσεων των δόσεων για να διασκεδάσει πρόσκαιρα το πάνδημο αίτημα μείωσης των φορολογικών βαρών που μας φόρτωσαν οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Είναι προφανές ότι η θηλειά του πρωτογενούς πλεονάσματος δε θα επιτρέψει να εφαρμοστεί ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα στοχευμένων φορο-ελαφρύνσεων που θα ενθαρρύνουν μακροπρόθεσμες επενδύσεις και την ανακούφιση των λαϊκών εισοδημάτων.

Ήδη τα 200 εκ. ευρώ που κοστίζει η μείωση του ΕΝΦΙΑ σύμφωνα με το ΓΛΚ προκαλούν ανασφάλεια για την επίτευξη του τερατώδους δημοσιονομικού στόχου που κληροδότησε ο κ. Τσίπρας. 

Εμείς θα υπερψηφίσουμε τις ρυθμίσεις αυτές παρόλο που η Κυβέρνηση δεν απαντά ξεκάθαρα αν βρήκε επαρκή δημοσιονομικό χώρο για αυτό. Αλλά θα επαναλάβουμε την πάγια θέση ότι το 3,5% είναι μια αλυσίδα που θα μας κρατάει καθηλωμένους έως το 2022. Ή ο κ . Μητσοτάκης θα έρθει στη δικιά μας γραμμή και θα επιδιώξει πολιτική συναίνεση για την επαναδιαπραγμάτευση των πλεονασμάτων ή θα γίνει ένας ακόμα διαχειριστής του υπερπλεονάσματος ακολουθώντας τη θλιβερή μοίρα του κ. Τσίπρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Pronews
Διαδωστε το αρθρο
Youtube Subscribe button
Διαβαστε ακομη

Τα δημοφιλέστερα της ημέρας

Αιφνιδιαστική αεροπορική νυκτερινή προσβολή του Χαφτάρ στην Μισράτα: Τίναξαν στον αέρα αποθήκη με τουρκικά όπλα photo
Αιφνιδιαστική αεροπορική νυκτερινή προσβολή του Χαφτάρ στην Μισράτα: Τίναξαν στον αέρα αποθήκη με τουρκικά όπλα
06/12/2019 - 18:00 ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ
Αιφνιδιαστική αεροπορική νυκτερινή προσβολή του Χαφτάρ στην Μισράτα: Τίναξαν στον αέρα αποθήκη με τουρκικά όπλα
Πρωτοσέλιδο στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας το ρεπορτάζ του pronews.gr: «Αν όχι πόλεμος τώρα, πότε;»! photo
Πρωτοσέλιδο στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας το ρεπορτάζ του pronews.gr: «Αν όχι πόλεμος τώρα, πότε;»!
06/12/2019 - 14:16 ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
Πρωτοσέλιδο στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας το ρεπορτάζ του pronews.gr: «Αν όχι πόλεμος τώρα, πότε;»!
Πιο Έλληνας ο Μ.Σαλβίνι από τους Έλληνες πολιτικούς: «Έκοψε» τη Nutella γιατί έχει τουρκικά φουντούκια photo
Πιο Έλληνας ο Μ.Σαλβίνι από τους Έλληνες πολιτικούς: «Έκοψε» τη Nutella γιατί έχει τουρκικά φουντούκια
06/12/2019 - 13:01 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
Πιο Έλληνας ο Μ.Σαλβίνι από τους Έλληνες πολιτικούς: «Έκοψε» τη Nutella γιατί έχει τουρκικά φουντούκια
Αυτή είναι η μικροκαμωμένη Φιλιππινέζα που δεν καθαρίζει... αλλά «κλείνει σπίτια»! photo
Αυτή είναι η μικροκαμωμένη Φιλιππινέζα που δεν καθαρίζει... αλλά «κλείνει σπίτια»!
06/12/2019 - 13:00 ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Αυτή είναι η μικροκαμωμένη Φιλιππινέζα που δεν καθαρίζει... αλλά «κλείνει σπίτια»!
Αριστερός αστυνομικός έκαψε την ελληνική σημαία «για να εκδικηθεί την ακροδεξιά»! photo
Αριστερός αστυνομικός έκαψε την ελληνική σημαία «για να εκδικηθεί την ακροδεξιά»!
06/12/2019 - 12:59 ΑΜΥΝΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Αριστερός αστυνομικός έκαψε την ελληνική σημαία «για να εκδικηθεί την ακροδεξιά»!
«Πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας» βλέπουν οι Καταριανοί: Το τέλος των ψευδαισθήσεων photo
«Πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας» βλέπουν οι Καταριανοί: Το τέλος των ψευδαισθήσεων
06/12/2019 - 11:31 ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
«Πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας» βλέπουν οι Καταριανοί: Το τέλος των ψευδαισθήσεων
Γ.Τράγκας: «Ξεκινάει μία ολέθρια εθνική κρίση - Η Ελλάδα εποικίζεται και μετατρέπεται σε οθωμανική επαρχία» photo
Γ.Τράγκας: «Ξεκινάει μία ολέθρια εθνική κρίση - Η Ελλάδα εποικίζεται και μετατρέπεται σε οθωμανική επαρχία»
06/12/2019 - 11:20 ΜΜΕ
Γ.Τράγκας: «Ξεκινάει μία ολέθρια εθνική κρίση - Η Ελλάδα εποικίζεται και μετατρέπεται σε οθωμανική επαρχία»
Δράμα: Αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες εισέβαλαν σε εκκλησία και απείλησαν τον ιερέα με σουγιά! photo
Δράμα: Αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες εισέβαλαν σε εκκλησία και απείλησαν τον ιερέα με σουγιά!
06/12/2019 - 10:40 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Δράμα: Αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες εισέβαλαν σε εκκλησία και απείλησαν τον ιερέα με σουγιά!
Διαβαστε ακομη

BEST OF 72h

ΕΦΚΑ: Δείτε πότε «κόβεται» η σύνταξη χηρείας photo
ΕΦΚΑ: Δείτε πότε «κόβεται» η σύνταξη χηρείας
05/12/2019 - 13:22 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΦΚΑ: Δείτε πότε «κόβεται» η σύνταξη χηρείας
Τι είναι το SYLENA και για ποιο λόγο το ΠΝ το θέλει στις [email protected]; photo
Τι είναι το SYLENA και για ποιο λόγο το ΠΝ το θέλει στις [email protected];
04/12/2019 - 21:26 ΝΑΥΤΙΚΟ
Τι είναι το SYLENA και για ποιο λόγο το ΠΝ το θέλει στις [email protected];
«Πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας» βλέπουν οι Καταριανοί: Το τέλος των ψευδαισθήσεων photo
«Πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας» βλέπουν οι Καταριανοί: Το τέλος των ψευδαισθήσεων
06/12/2019 - 11:31 ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
«Πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας» βλέπουν οι Καταριανοί: Το τέλος των ψευδαισθήσεων
Αυτή είναι η επίσημη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης - Υπεξαιρούν την ελληνική υφαλοκρηπίδα - Αν όχι τώρα πόλεμος, πότε; photo
Αυτή είναι η επίσημη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης - Υπεξαιρούν την ελληνική υφαλοκρηπίδα - Αν όχι τώρα πόλεμος, πότε;
05/12/2019 - 14:54 ΥΠ.ΕΞ.
Αυτή είναι η επίσημη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης - Υπεξαιρούν την ελληνική υφαλοκρηπίδα - Αν όχι τώρα πόλεμος, πότε;
Αιφνιδιαστική αεροπορική νυκτερινή προσβολή του Χαφτάρ στην Μισράτα: Τίναξαν στον αέρα αποθήκη με τουρκικά όπλα photo
Αιφνιδιαστική αεροπορική νυκτερινή προσβολή του Χαφτάρ στην Μισράτα: Τίναξαν στον αέρα αποθήκη με τουρκικά όπλα
06/12/2019 - 18:00 ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ
Αιφνιδιαστική αεροπορική νυκτερινή προσβολή του Χαφτάρ στην Μισράτα: Τίναξαν στον αέρα αποθήκη με τουρκικά όπλα
Πρωτοσέλιδο στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας το ρεπορτάζ του pronews.gr: «Αν όχι πόλεμος τώρα, πότε;»! photo
Πρωτοσέλιδο στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας το ρεπορτάζ του pronews.gr: «Αν όχι πόλεμος τώρα, πότε;»!
06/12/2019 - 14:16 ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
Πρωτοσέλιδο στην μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας το ρεπορτάζ του pronews.gr: «Αν όχι πόλεμος τώρα, πότε;»!
Η Αθήνα προσεγγίζει (επιτέλους) τον Χ.Χάφταρ: Καλεί τον πρόεδρο της λιβυκής Βουλής & στενό συνεργάτη του στρατάρχη photo
Η Αθήνα προσεγγίζει (επιτέλους) τον Χ.Χάφταρ: Καλεί τον πρόεδρο της λιβυκής Βουλής & στενό συνεργάτη του στρατάρχη
04/12/2019 - 14:36 ΥΠ.ΕΞ.
Η Αθήνα προσεγγίζει (επιτέλους) τον Χ.Χάφταρ: Καλεί τον πρόεδρο της λιβυκής Βουλής & στενό συνεργάτη του στρατάρχη
Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Τουρκία δεν πρόκειται να υποχωρήσει στο θέμα της συμφωνίας της με τη Λιβύη» - Ώρα να μιλήσουν τα όπλα photo
Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Τουρκία δεν πρόκειται να υποχωρήσει στο θέμα της συμφωνίας της με τη Λιβύη» - Ώρα να μιλήσουν τα όπλα
05/12/2019 - 15:43 ΤΟΥΡΚΙΑ
Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Τουρκία δεν πρόκειται να υποχωρήσει στο θέμα της συμφωνίας της με τη Λιβύη» - Ώρα να μιλήσουν τα όπλα
Σχολιαστε το αρθρο

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του discus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.

Tweets by pronewsgr

Pronews - Τελευταία Νέα

Kαιρός: Βελτιώνεται από το Σάββατο - Θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Αθήνα
07/12/2019 - 01:00
ΚΑΙΡΟΣ
Kαιρός: Βελτιώνεται από το Σάββατο - Θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Αθήνα
Βουλή: Διυπουργικό νομοσχέδιο για προσλήψεις γιατρών για αλλοδαπούς και για συνοριοφύλακες
07/12/2019 - 00:58
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Βουλή: Διυπουργικό νομοσχέδιο για προσλήψεις γιατρών για αλλοδαπούς και για συνοριοφύλακες
Τι θα ισχύει με τις ηλεκτρονικές αποδείξεις από το νέο έτος
06/12/2019 - 17:50
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τι θα ισχύει με τις ηλεκτρονικές αποδείξεις από το νέο έτος
The Voice: Συγκινήθηκε η Έλενα Παπαρίζου με το τραγούδι της παίκτριας της (βίντεο)
07/12/2019 - 00:54
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
The Voice: Συγκινήθηκε η Έλενα Παπαρίζου με το τραγούδι της παίκτριας της (βίντεο)
Μπόρις Τζόνσον: «Κερδίζω τις εκλογές και βγαίνουμε οριστικά από την ΕΕ στις 31 Ιανουαρίου»
07/12/2019 - 00:46
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μπόρις Τζόνσον: «Κερδίζω τις εκλογές και βγαίνουμε οριστικά από την ΕΕ στις 31 Ιανουαρίου»
Μ.Κωσταράκος: «Η κυβέρνηση της Λιβύης πρέπει να πληρώσει το αντίτιμο»
06/12/2019 - 17:21
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Μ.Κωσταράκος: «Η κυβέρνηση της Λιβύης πρέπει να πληρώσει το αντίτιμο»
Euroleague: Ο Ολυμπιακός κατέθεσε ένσταση
07/12/2019 - 00:42
ΜΠΑΣΚΕΤ
Euroleague: Ο Ολυμπιακός κατέθεσε ένσταση
Η ζωή του Πλάτωνα στην Σικελία - Πουλήθηκε ως δούλος και κινδύνευσε η ζωή του
07/12/2019 - 00:38
ΙΣΤΟΡΙΑ
Η ζωή του Πλάτωνα στην Σικελία - Πουλήθηκε ως δούλος και κινδύνευσε η ζωή του
Athenaeum Palace: Εμπρησμός η πυρκαγιά - Θέλανε νεκρούς
06/12/2019 - 17:14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Athenaeum Palace: Εμπρησμός η πυρκαγιά - Θέλανε νεκρούς
Συνάντηση Σχοινά με Ερντογάν: «Η ΕΕ παραμένει προσηλωμένη στην εφαρμογή όλων των πτυχών της συμφωνίας»
07/12/2019 - 00:32
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
Συνάντηση Σχοινά με Ερντογάν: «Η ΕΕ παραμένει προσηλωμένη στην εφαρμογή όλων των πτυχών της συμφωνίας»
Αυτή η συνήθεια βλάπτει περισσότερο την γυναικεία καρδιά
07/12/2019 - 00:28
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Αυτή η συνήθεια βλάπτει περισσότερο την γυναικεία καρδιά
300 πορείες κάθε μήνα στην Αθήνα - Έρχεται νόμος για τον έλεγχο των διαδηλώσεων
06/12/2019 - 16:43
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
300 πορείες κάθε μήνα στην Αθήνα - Έρχεται νόμος για τον έλεγχο των διαδηλώσεων
Υπονοούμενα από Τ.Πάιατ για συνεργασία Ελλάδας-Τουρκίας στα κοιτάσματα
07/12/2019 - 00:26
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Υπονοούμενα από Τ.Πάιατ για συνεργασία Ελλάδας-Τουρκίας στα κοιτάσματα
Αυτή είναι η σπανιότερη απεικόνιση του Χριστού ως βρέφος
07/12/2019 - 00:19
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Αυτή είναι η σπανιότερη απεικόνιση του Χριστού ως βρέφος
Αμερικανός γερουσιαστής: «Το πάρτι της Τουρκίας με τους S-400 τελείωσε»
06/12/2019 - 16:40
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αμερικανός γερουσιαστής: «Το πάρτι της Τουρκίας με τους S-400 τελείωσε»
Η Γερμανία παίρνει 70 ανήλικους από τα νησιά
07/12/2019 - 00:10
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η Γερμανία παίρνει 70 ανήλικους από τα νησιά
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην παράταση με 99-93 στο ΟΑΚΑ
07/12/2019 - 00:10
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην παράταση με 99-93 στο ΟΑΚΑ
Πιάνει τα δύο της δάχτυλα και τα κρατάει για 3 λεπτά - Δεν φαντάζεστε το αποτέλεσμα (βίντεο)
06/12/2019 - 16:35
GOOD LIFE
Πιάνει τα δύο της δάχτυλα και τα κρατάει για 3 λεπτά - Δεν φαντάζεστε το αποτέλεσμα (βίντεο)
Ποια τρόφιμα μπορούν να αντέξουν περισσότερο από την ημερομηνία λήξης;
07/12/2019 - 00:04
ΦΑΓΗΤΟ
Ποια τρόφιμα μπορούν να αντέξουν περισσότερο από την ημερομηνία λήξης;
Πενσακόλα-Φλόριντα: Πιλότος της Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας ο οπλοφόρος που εκτέλεσε τρία άτομα!
06/12/2019 - 23:50
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Πενσακόλα-Φλόριντα: Πιλότος της Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας ο οπλοφόρος που εκτέλεσε τρία άτομα!
Ποια είναι η τροφή που θα σας κάνει να ξεχάσετε τους πόνους στις αρθρώσεις;
06/12/2019 - 23:48
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Ποια είναι η τροφή που θα σας κάνει να ξεχάσετε τους πόνους στις αρθρώσεις;
Ο Π. Παυλόπουλος συνεχάρη τον Ανδρέα Βαζαίο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου
06/12/2019 - 23:38
ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ο Π. Παυλόπουλος συνεχάρη τον Ανδρέα Βαζαίο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου
Σεργκέι Λαβρόφ: «Ωρολογιακή βόμβα για τη Μέση Ανατολή το κουρδικό»
06/12/2019 - 23:37
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Σεργκέι Λαβρόφ: «Ωρολογιακή βόμβα για τη Μέση Ανατολή το κουρδικό»
Τσέρνομπιλ: Bίντεο από τον πυρηνικό αντιδραστήρα που έγινε η έκρηξη (βίντεο)
06/12/2019 - 23:32
ΙΣΤΟΡΙΑ
Τσέρνομπιλ: Bίντεο από τον πυρηνικό αντιδραστήρα που έγινε η έκρηξη (βίντεο)
The Voice: Ο Πάνος Μουζουράκης «ξόρκισε» το κακό στην σκηνή (βίντεο)
06/12/2019 - 23:22
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
The Voice: Ο Πάνος Μουζουράκης «ξόρκισε» το κακό στην σκηνή (βίντεο)
Πώς γίνεται να πίνεις έξυπνα αλλά να μην σε επηρεάζει το αλκοόλ
06/12/2019 - 23:10
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Πώς γίνεται να πίνεις έξυπνα αλλά να μην σε επηρεάζει το αλκοόλ
Δειτε ολα τα νεα
Pronews
© pronews.gr 2019
Επικοινωνία:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • RSS
  • Η Εταιρεία
  • Όροι χρήσης
Pixual