ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΚΙΝΑΛ: «Στο δρόμο που χάραξε ο Α.Τσίπρας βαδίζει ο Κ.Μητσοτάκης – Υπερπλεονάσματα μέχρι το 2021»

ΚΙΝΑΛ: «Στο δρόμο που χάραξε ο Α.Τσίπρας βαδίζει ο Κ.Μητσοτάκης – Υπερπλεονάσματα μέχρι το 2021»

Το ΚΙΝΑΛ κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ακολουθεί τεχνικές…Τσίπρα όσον αφορά τη μείωση των υπερπλεονασμάτων.

Κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στρατηγική μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων άσκησε το Κίνημα Αλλαγής, ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Παρίσι, όπου και θα συναντηθεί με τον Εμανουέλ Μακρόν.

Μάλιστα το ΚΙΝΑΛ υποστηρίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στον δρόμο του κ. Τσίπρα, διαπίστωση που «επιβεβαιώνει πανηγυρικά το ίδιο το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, με το ενημερωτικό σημείωμα για τους στόχους της συνάντησης του κ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο Μακρόν», ενώ σπεύδει να υποχωρήσει πριν τη συνάντηση, προκειμένου «να μην δυσκολέψει τον κ. Μακρόν».

«Άλλα βέβαια έλεγε πριν τις εκλογές. Αλλά είπαμε… σταθερά στον δρόμο και στις συνήθειες του Τσίπρα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ αναφέρει:

«Ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βαδίσει στον δρόμο του κ. Τσίπρα.

Την διαπίστωσή μας αυτή επιβεβαιώνει πανηγυρικά το ίδιο το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, με το ενημερωτικό σημείωμα για τους στόχους της συνάντησης του κ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο Μακρόν. Και μάλιστα μέσα στην ίδια ημέρα.

Ο κ. Μητσοτάκης μας αναγγέλλει ότι πρέπει να ξεχάσουμε την μείωση των δυσβάστακτων στόχων για τα πρωτογενή πλεονάσματα τουλάχιστον μέχρι το 2021 και βλέπουμε.

Σπεύδει μάλιστα να υποχωρήσει πριν την συνάντηση, προφανώς για να μην δυσκολέψει τον κ. Μακρόν. Χωρίς να τον ενδιαφέρει ότι με την συνέχιση της πολιτικής λιτότητας δυσκολεύει την ζωή των Ελλήνων πολιτών.

Άλλα βέβαια έλεγε πριν τις εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά είπαμε… σταθερά στον δρόμο και στις συνήθειες του Τσίπρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.