ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φ.Γεννηματά: «Στο δεύτερο σπίτι μου το ΠΑΣΟΚ κανείς δεν μου κουνά το δάκτυλο»

Φ.Γεννηματά: «Στο δεύτερο σπίτι μου το ΠΑΣΟΚ κανείς δεν μου κουνά το δάκτυλο»

Αυστηρό μήνυμα σε όλους τους εσωκομματικούς αντιπάλους και αμφισβητίες έστειλε η Φώφη Γεννηματά από τη Λάρισα στην ομιλία της για την 45η επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ. Κάλεσε όποιον αμφισβητεί τις πολιτικές της επιλογές να έρθει στο Κίνημα Αλλαγής και να θέσει θέμα ηγεσίας.

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να χρησιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ ως «σφραγίδα διαπραγμάτευσης» για τις προσωπικές του επιδιώξεις», τόνισε η Φώφη Γεννηματά, συμπληρώνοντας ότι «δεν είναι ώρα για «μάχη οπισθοφυλακής» και επίδειξη δήθεν Πασοκικού πατριωτισμού. Είναι ώρα μάχης για το παρόν και το μέλλον του τόπου και της παράταξης».

Και πρόσθεσε: «Όποιος όμως δεν τα αντιλαμβάνεται αυτά και παραμένει προσκολλημένος στις προσωπικές του φιλοδοξίες, ας έρθει στο Κίνημα Αλλαγής, υπάρχουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες να θέσει θέμα νέας εκλογής, ενάμιση χρόνο μετά την εκλογή από τη βάση από 220.000 ανθρώπους της παράταξης.

Ήμουν και είμαι περήφανη, για την ιστορική διαδρομή της παράταξης, του ΠΑΣΟΚ, που υπήρξε για πολλά χρόνια το δεύτερο σπίτι μου και κανείς δεν δικαιούται να μου κουνά το δάκτυλο. Το ΠΑΣΟΚ δεν διαλύεται, δεν μπαίνει ταφόπλακα. Και για λόγους πολιτικούς, και γιατί δεν είμαστε μπαταχτσήδες.

Μόνο μέσα από το Κίνημα Αλλαγής το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανταποκρίνεται και στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Μόνο του δεν μπορεί. Τέρμα στην κοροϊδία και τα μεγάλα κούφια λόγια» απάντησε στις σχετικές παρεμβάσεις από στελέχη όπως ο Παύλος Γερουλάνος και ο Νίκος Παπανδρέου.

Στην ομιλία της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επέμεινε και στη στρατηγική της αυτόνομης πορείας, ασκώντας σκληρή κριτική στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην εκδήλωση για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη και την ίδρυση του ΠΑΣΟK η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ξεκίνησε την ομιλία της με φόντο το αρχαίο θέατρο της Λάρισας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Φ.Γεννηματά σημείωσε ότι «σήμερα τιμούμε την μνήμη του ιδρυτή μας, του μεγάλου ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, τιμούμε την μνήμη όλων εκείνων που έδωσαν τις μάχες μαζί του και δεν είναι σήμερα μαζί μας, τον Γιώργο Γεννηματά, την Μελίνα Μερκούρη, τον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο, τον Σάκη Πεπονή, τον Γιάννη Αλευρά, τον Πέτρο Μόραλη, αλλά και τους χιλιάδες αγωνιστές, τα στελέχη, τα μέλη, τους απλούς συντρόφους που έκαναν πράξη τις ιδέες και τα οράματα της Αλλαγής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.