Απάντηση Χρηστίδη σε Παπανδρέου και Γερουλάνο: «Είμαστε ΚΙΝΑΛ, καμιά ανάγκη επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ»

Απάντηση Χρηστίδη σε Παπανδρέου και Γερουλάνο: «Είμαστε ΚΙΝΑΛ, καμιά ανάγκη επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, απάντησε μέσω του Radio North 98 στους Νίκο Παπανδρέου και Παύλο Γερουλάνο, που ζήτησαν να καταργηθεί το Κίνημα Αλλαγής και να αντικατασταθεί από το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως «ανάγκη επιστροφής δεν υπάρχει σε κάτι το οποίο είναι παρόν».

Μιλώντας στην εκπομπή “Βεράντα Αριστοτέλους” σημείωσε: «Το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι, και θα παραμείνει παρόν ζωντανός οργανισμός και ζωντανός πρωταγωνιστής του Κινήματος Αλλαγής το οποίο σήμερα έχει κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα το οποίο πιστοποιήθηκε από τη συμμετοχή των 212.000 συμπολιτών στην εκλογική διαδικασία του Νοεμβρίου του 2017. Θέλω να σας θυμίσω, και το λέω αυτό για λόγους ιστορικής πραγματικότητας και αλήθειας ότι το όνομα από μόνο του δεν αρκεί για το οτιδήποτε. Το ΠΑΣΟΚ κατέβηκε ως ΠΑΣΟΚ τον Γενάρη του 2015 και πήρε 4,7% και ήταν το 7ο κοινοβουλευτικό κόμμα και στη συνέχεια ως Κίνημα Αλλαγής πήρε 8,1%. Το λέω αυτό γιατί αυτό που θα πρέπει να αναζητήσουμε και να επικοινωνήσουμε με τους πολίτες είναι η πολιτική μας ταυτότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για το ρόλο και τη σχέση του ΚΙΝΑΛ με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ. Χρηστίδης αρκέστηκε να σημειώσει: «O κ. Βενιζέλος ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε μία εξαιρετικά δύσκολη και επίπονη περίοδο για τη χώρα. Έκανε μία τεράστια προσπάθεια μαζί με όλο το ΠΑΣΟΚ και αυτό είναι κάτι που σεβόμαστε και τιμάμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.