ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το ΚΙΝΑΛ έπαθε «ΣΥΡΙΖΑ» – Η νέα αφίσα που σχολιάστηκε (φωτο)

Το ΚΙΝΑΛ έπαθε «ΣΥΡΙΖΑ» – Η νέα αφίσα που σχολιάστηκε (φωτο)

Με μια αφίσα που παραπέμπει σε αισθητική του σοβιετικού καθεστώτος, αποφάσισε το ΚΙΝΑΛ να εκφράσει την αντίθεσή του για τις αλλαγές στις συλλογικές συμβάσεις που επιφέρει το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Η αφίσα είναι σε κόκκινο φόντο και απεικονίζει ένα εργοστάσιο μαύρου χρώματος. Οι στέγες του εργοστασίου είναι μυτερές και στη δεξιά πλευρά η καμινάδα του καταλήγει σε ένα ανθρώπινο χέρι, σφιγμένο σε γροθιά.

Το θέμα της αφίσας συμπληρώνεται με την άκρως «αγωνιστική» ανακοίνωση της Χ. Τρικούπη κατά του πολυνομοσχεδίου, μια ανακοίνωση που καταλήγει με την φράση την οποία χρησιμοποιεί μετά τις εκλογές κατά κόρον ο ΣΥΡΙΖΑ: «Η Κυβέρνηση θα μας βρει απέναντι μέσα και έξω από την Βουλή!».

Αγνωστο είναι ποιος έδωσε τη συγκατάθεσή του για την αφίσα η οποία είναι έξω από την λογική των μέχρι τώρα αντίστοιχων προσπαθειών του ΚΙΝΑΛ, θυμίζει δεκαετία ‘70, σοσιαλιστικό ρεαλισμό και παραπέμπει σε ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ, αν όχι σε κόμμα εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Ηδη στο διαδίκτυο έχουν γραφεί σχόλια διόλου κολακευτικά γι’ αυτό καθώς οι χρήστες μιλούν ειρωνικά για την αφίσα, διερωτώμενοι μήπως σηματοδοτεί κάτι περισσότερο σε επίπεδο σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.