Έκτακτο συνέδριο KINAΛ ανακοίνωσε η Φώφη Γεννηματά – Ραγδαίες εξελίξεις

Έκτακτο συνέδριο KINAΛ ανακοίνωσε η Φώφη Γεννηματά – Ραγδαίες εξελίξεις

Η Φώφη Γεννηματά προχωρά σε έκτακτο συνέδριο μέσα στον Νοέμβριο προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο που υπάρχει στους κόλπους του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ.

Είναι προφανές ότι στο συνέδριο θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον φορέα, ενώ αναμένεται να δούμε και εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τις υποψηφιότητες για την θέση του Προέδρου.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ήδη κάποια στελέχη του ευρύτερου σοσιαλιστικού χώρου έχουν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τετάρτη θα συνεδριάσουν οι βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. για να λάβουν τις τελικές αποφάσεις για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Την Παρασκευή θα υπάρξει νέα συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΚΟΕΣ και ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση. Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές, η Συνδιάσκεψη του Κινήματος Αλλαγής μεταφέρεται στις 7 – 8 Δεκεμβρίου 2019.

Γίνεται αντιληπτό ότι με αυτή την διαδικασία όσοι τον τελευταίο καιρό διαφοροποιήθηκαν από την ηγεσία, θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ακόμα και την ηγεσία του κόμματος, όπως για παράδειγμα ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του προς αυτή την κατεύθυνση.

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής

«Στο πλαίσιο των διαδικασιών του προγραμματισμένου έκτακτου συνεδρίου ΠΑΣΟΚ, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά συγκαλεί το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο ΠΑΣΟΚ (Γραμματεία ΚΟΕΣ- ευρωβουλευτές- βουλευτές ΠΑΣΟΚ) την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 15:00 και την ΚΟΕΣ ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στις 13:00».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηγεσία του κόμματος θέλει να προχωρήσει σε διαδικασίες εξπρές και να κάνει το συνέδριο μέσα στον Νοέμβριο, πριν δηλαδή από τη Συνδιάσκεψη, κάτι που ήδη προξενεί συζητήσεις.

Αν γίνει έτσι, τότε θα είναι ένα συνέδριο που θα έχει το σώμα του συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.

Τελικά, η Φώφη Γεννηματά πήρε τη μεγάλη απόφαση, αποφασίζοντας να πάει σε συνέδριο.

Η εσωστρέφεια στη Χαριλάου Τρικούπη είχε χτυπήσει «κόκκινο» το τελευταίο διάστημα, ενώ η κριτική στο πρόσωπό της είχε ενταθεί και το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος ήταν εκρηκτικό. Υπό αυτών των συνθηκών και μετά την τελευταία κίνηση των «81 του ΠΑΣΟΚ» με πρωταγωνιστή τον Σταμάτη Μαλέλη, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, πάει σε συνέδριο για να λύσει εκεί όλες τις διαφορές της με όσους την αμφισβητούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγές από τη Χαριλάου Τρικούπη επεσήμαναν πως η Φώφη Γεννηματά επέλεξε να πάει σε Συνέδριο για να θέσει όλα τα ζητήματα επί τάπητος ακόμα και αυτό της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.