ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ.Κατρίνης: «Οι υπέρογκες χρεώσεις των τραπεζών παραμένουν παρά την ανάκληση»

Μ.Κατρίνης: «Οι υπέρογκες χρεώσεις των τραπεζών παραμένουν παρά την ανάκληση»

«Παρά την ανάκληση των χρεώσεων μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ και μόνο, σε περιορισμένο αριθμό απομακρυσμένων περιοχών και μόνο, εξακολουθούν να παραμένουν σε ισχύ μια σειρά υπέρογκων χρεώσεων» καταγγέλλει σε δήλωσή του ο Μιχάλης Κατρίνης, υπεύθυνος Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως τονίζει «χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η χρέωση για ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ τρίτης τράπεζας που κυμαίνεται από 2,5 έως 3 ευρώ, ανεξαρτήτως ποσού», ενώ «παραμένει ανοιχτό, όσο δε διαψεύδεται, το ζήτημα επιβολής νέων χρεώσεων, όπως για τη χρήση web banking, αλλά και τις τραπεζικές συναλλαγές μέσα από το διαδίκτυο». Κατά τον κ. Κατρίνη «το θέμα που πρέπει να τεθεί, αλλά η κυβέρνηση αποφεύγει να το θέσει, είναι η δημιουργία ενός ορθολογικού και δίκαιου πλαισίου στη σχέση τραπεζών, πολιτείας και πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πλαίσιο αυτό θα πρέπει να υπηρετεί την ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας, την επέκταση των ηλεκτρονικών συναλλαγών, τις ορθολογικές και κοινωνικά δίκαιες χρεώσεις και προμήθειες. Στο Κίνημα Αλλαγής στηρίζουμε ένα τέτοιο πλαίσιο, μέσα από θεσμικές διαδικασίες με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Προφανώς, η κυβέρνηση θα αναγκαστεί σύντομα να τρέχει και πάλι πίσω από τις εξελίξεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.