ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΚΙΝΑΛ κατά Κ.Μητσοτάκη: «Στα βήματα του Τσίπρα και… μια εξαίρεση»

ΚΙΝΑΛ κατά Κ.Μητσοτάκη: «Στα βήματα του Τσίπρα και… μια εξαίρεση»

«Στα βήματα του Τσίπρα και… μια εξαίρεση», ήταν το σχόλιο του ΚΙΝΑΛ για τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

«Τους όρκους πίστης του στην τήρηση των δεσμεύσεων Τσίπρα για τα υπερπλεονασματα και την απαλλαγή την Ευρώπης από την ευθύνη αντιμετώπισης του προσφυγικού/μεταναστευτικού επανέλαβε σήμερα ο κ. Μητσοτάκης», αναφέρει το ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωση για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, ενώ σημειώνει ότι οι προβλέψεις για αναιμική ανάπτυξη και το SOS που εκπέμπουν τα νησιά μας και όλη η χώρα, αποδεικνύουν τα επικίνδυνα αδιέξοδα της επιλογής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τουλάχιστον κατάλαβε και ουσιαστικά υιοθέτησε τη θέση μας ότι η αντιμετώπιση της ανομίας στα Πανεπιστήμια συνδέεται άμεσα με την διάπραξη αξιόποινων πράξεων. “Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα” γιατί δεν θα είχε χαθεί η ευκαιρία μιας λειτουργικής ρύθμισης για το άσυλο με ευρεία συναίνεση. Πάλι καλά…», συμπληρώνει το ΚΙΝΑΛ στην ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.