ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παύλος Χρηστίδης: «Είναι αλήθεια ότι ο κ. Γερουλάνος έθεσε θέμα ηγεσίας – Είναι δικαίωμά του να το κάνει»

Παύλος Χρηστίδης: «Είναι αλήθεια ότι ο κ. Γερουλάνος έθεσε θέμα ηγεσίας – Είναι δικαίωμά του να το κάνει»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, δήλωσε πως είναι «Δικαίωμα του κ. Γερουλάνου να θέσει θέμα ηγεσίας, αλλά υπήρξε ομόφωνη απόφαση και πρέπει να μπει τέλος στην εσωστρέφεια».

Μιλώντας στον Alpha 98,9 ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι περισσότεροι από δύο χιλιάδες σύνεδροι συμμετείχαν στις διαδικασίες και πρόσθεσε ότι ο χώρος δεν πρέπει να ξαναμπεί σε «καμία συζήτηση η οποία αφορά το χθες και τη μιζέρια της εσωστρέφειας».

«Είναι αλήθεια ότι ο κ. Γερουλάνος έθεσε θέμα ηγεσίας. Είναι δικαίωμά του να το κάνει, ωστόσο υπήρξε ομόφωνη σχεδόν απόφαση να προχωρήσει το ΠΑΣΟΚ μέσα στο ΚΙΝΑΛ, με βάση την εισήγηση που είχε κάνει η Φώφη Γεννηματά. Θα μπει ένα τέλος στην εσωστρέφεια», σχολίασε ο κ. Χρηστίδης και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει τη λειτουργία του, όπως αποφασίστηκε από το 2015.

Χρηστίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προβλήματα, η ΝΔ θα αρχίσει να κρίνεται
Αναφορικά με την πολιτική κατεύθυνση, ο Παύλος Χρηστίδης σημείωσε ότι έγινε μια κεντρική εισήγηση από τον Κώστα Σκανδαλίδη, η οποία αφορούσε τον τρόπο με τον οποίο το ΠΑΣΟΚ θα απευθυνθεί στους μη προνομιούχους στους μη προνομιούχους της νέας εποχής μέσα από το ΚΙΝΑΛ. «Αυτό περιλαμβάνει μια σειρά πολιτικών επιλογών που αφορούν τις προκλήσεις του αύριο και έχουν να κάνουν και με την 4η βιομηχανική επανάσταση και με την προστασία των συνόρων μας και με το μεταναστευτικό/προσφυγικό, ή με τον τρόπο που η νέα γενιά θα αποκαταστήσει τις αδικίες του παρελθόντος της κρίσης. Όλο αυτό το διαδικαστικό αδικεί την πολιτική συζήτηση που έγινε», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο κ. Χρηστίδης εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει προβλήματα ενώ η Νέα Δημοκρατία θα αρχίσει να κρίνεται πιο αυστηρά κάτι που θα οδηγήσει στη δημιουργία απαιτήσεων στο ΚΙΝΑΛ. «Αυτές τις απαιτήσεις δεν έχει κανένας δικαίωμα να τις προδώσει για τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Αντίθετα έχει υποχρέωση να καταθέσει τις προτάσεις του μέσω του ΚΙΝΑΛ», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.