Γ.Καμίνης: «Είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε περιμένετε να ολοκληρωθεί ο στολισμός για να κάνετε την κριτική σας»

Γ.Καμίνης: «Είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε περιμένετε να ολοκληρωθεί ο στολισμός για να κάνετε την κριτική σας»

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης με αφορμή τα σχόλια για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό κεντρικών δρόμων της Αθήνας, ανέφερε πως ως πρώην δήμαρχος θυμάται και ο ίδιος την κριτική που του ασκούσαν για διάφορες κινήσεις.

«Μπορεί κάποιος να συμφωνεί ή να διαφωνεί με κάποια πράγματα, αλλά ας περιμένουν πρώτα απ όλα να ολοκληρωθεί ο στολισμός κι ας κάνουν την κριτική τους όλοι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης.

Αναφορικά με το ποιος χρειάζεται να αναλάβει την ευθύνη ανεξαρτήτως αν το κόστος βαραίνει κάποιον ιδιώτη, ο κ. Καμίνης επεσήμανε πως πρέπει να υπάρχει μία εποπτεία του δήμου η οποία όπως είπε «φαντάζομαι πως θα υπήρχε, γιατί πρόκειται περί δημόσιου χώρου».

Για την αστυνομική βία, ο κ. Καμίνης ανέφερε πως πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας υπάρχει μεγαλύτερη ευθύνη «δεν μπορούμε να φτάσουμε στο επίπεδο αυτού που ρίχνει τη μολότοφ, το ζήτημα είναι υπήρξαν προφανώς κάποιες υπερβολές, αυτό πρέπει να το δούμε, για να επιβληθεί ακριβώς ο νόμος, με τον σεβασμό των δικαιωμάτων. Θέλει προσπάθεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε δε, ότι η κίνηση της αστυνομίας να στείλει τις υποθέσεις στο Συνήγορο του Πολίτη, τον βρίσκει απολύτως σύμφωνο και την χαρακτήρισε σωστή κίνηση, διευκρινίζοντας πως «αυτό που συμβαίνει είναι ότι πιθανώς σε κάποιους θυλάκους μέσα της αστυνομίας να υπάρχει μία τάση ρεβανσισμού, μετά από τόσα χρόνια αντιπαραθέσεων και μετά αφού αισθάνονταν ότι δεν καλύπτονται από την ηγεσία του υπ. Προστασίας του Πολίτη, αυτό πρέπει να προσεχτεί, πρέπει να ελεγχθεί και ο καλύτερος τρόπος είναι μέσα από τους προβλεπόμενους από το κράτος μηχανισμούς κι ένας από αυτούς είναι η Ανεξάρτητη Αρχή του Συνήγορου του Πολίτη ο οποίος έχει αυτή την αποστολή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.