Φ. Γεννηματά για τη θέση του Π.τ.Δ.: «Και οι 3 πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ τηρούν τις προϋποθέσεις»

Φ. Γεννηματά για τη θέση του Π.τ.Δ.: «Και οι 3 πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ τηρούν τις προϋποθέσεις»

Την άποψη της για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά και τόνισε πως αυτή πρέπει να καλυφθεί από πρόσωπο προερχόμενο από τη προοδευτική παράταξη.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, απαντώντας σε ερώτηση για την ανάληψη της πρωθυπουργίας στη Φινλανδία από μία νέα γυναίκα, την οποία η κυρία Γεννηματά χαιρέτισε θερμά, έδωσε αφορμή για σχόλια σχετικά με το αν θα μπορούσε η ίδια να είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυρία Γεννηματά δήλωσε πως: «Είμαι πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ. Έχω όμως πει πολλές φορές ότι υπάρχει η ανάγκη συναίνεσης στο πρόσωπο του ΠτΔ και για αυτό πρέπει να προέρχεται από την προοδευτική παράταξη. Και οι τρεις πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις γι αυτή την θέση γιατί έβαλαν πλάτη στα δύσκολα για τη χώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.