ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στέλεχος ΚΙΝΑΛ: «Θα υποστηρίξουμε τη Μαρία Δαμανάκη για ΠτΔ»

Στέλεχος ΚΙΝΑΛ: «Θα υποστηρίξουμε τη Μαρία Δαμανάκη για ΠτΔ»

Τη θέση ότι το ΚΙΝΑΛ είναι θετικό σε πιθανή υποψηφιότητα της Μαρίας Δαμανάκη για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, εξέφρασε ο Σπύρος Καρανικόλας.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου του Κινήματος Αλλαγής, σημείωσε ότι το κόμμα του δεν είναι αρνητικό σε πιθανή υποψηφιότητα της Μαρίας Δαμανάκη. «Είναι ένας στέλεχος από την κεντροαριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι θετικός παρά του ότι ήταν πρώην αρχηγός του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Εμείς είμαστε θετικοί να την υποστηρίξουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα σενάρια για την Φώφη Γεννηματά, ο κ. Καρανικόλας τόνισε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα, καθώς είναι πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ενώ υποστήριξε ότι και οι τρεις προηγούμενοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. «Ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Σημίτης, είναι πρόσωπα που έχουν τιμήσει τη χώρα και την παράταξη και θα μπορούσαν να είναι υποψήφιου για τη θέση του ΠτΔ, όπως και άλλα στελέχη από τον χώρο της κεντροαριστεράς και του ΠΑΣΟΚ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καρανικόλας: «Κολλημένος» με τον Παυλόπουλο ο ΣΥΡΙΖΑ
Παράλληλα, ο Σπύρος Καρανικόλας άφησε αιχμές για τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την εκλογή του Προέδρου υποστηρίζοντας ότι ενώ ευαγγελίζεται την αριστερά επιμένει στον Προκόπη Παυλόπουλο. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκει ούτε έναν να προτείνει από την κεντροαριστερά, έστω και από την αριστερά που ευαγγελίζεται. Είναι κολλημένος στο όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου και λένε ή εκείνον ή κανέναν. Την ώρα που ο Τσίπρας επαγγέλλεται τη διεύρυνση στην κεντροαριστερά, είναι δυνατόν να μην βρίσκει ούτε ένα όνομα;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.