Α.Λοβέρδος: «Ο Κ.Μητσοτάκης έμεινε αμήχανος μπροστά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στον Ντ.Τραμπ»

Α.Λοβέρδος: «Ο Κ.Μητσοτάκης έμεινε αμήχανος μπροστά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στον Ντ.Τραμπ»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Αντώνης Λοβέρδος, σχολίασε τη συνάντηση Μητσοτάκη-Τραμπ στον Λευκό Οίκο και τόνισε ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός έμεινε αμήχανος μπροστά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στον Τραμπ αλλά έκανε δύο σωστές παρεμβάσεις, μετριοπαθούς περιεχομένου.

Μιλώντας στον Alpha, ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε ότι το ουσιαστικό κομμάτι της συνάντησης είναι οι διμερείς σχέσεις. «Το ουσιαστικό κομμάτι της συνάντησης αυτής είναι η διμερής, για την οποία δεν είχαμε συνέντευξη Τύπου, δεν είχαμε πληροφορίες. Μπορώ να ταξινομήσω τα θέματα σε τρία. Στην επιβεβαίωση του ρόλου που παίζει η Ελλάδα στην περιοχή της και αυτός ο ρόλος δεν είναι γενικός και αφηρημένος. Εδώ υπάρχουν αμερικανικές βάσεις, εδώ υπάρχει προοπτική για υποδομές των Αμερικανών και άλλες, σύμφωνα με την πρόσφατη συμφωνία Δένδια – Πομπέο».

  • Λοβέρδος: Επιβεβαίωση της πολιτικής μας για Ισραήλ και Αίγυπτο

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι υπήρξε επιβεβαίωση της πολιτικής που ασκεί η Ελλάδα με το Ισραήλ και την Αίγυπτο κάτι που στηρίζουν στην πράξη οι ΗΠΑ. «Νομίζω ότι οι κινήσεις που γίνονται και από την πλευρά των ΗΠΑ είναι σε θετική για εμάς κατεύθυνση. Δεν συμφωνώ καθόλου με κάποιες φωνές που στην Ελλάδα βαφτίζονται ως φωνές μετριοπάθειας, οι οποίες ασκούν κριτική στην ελληνική πολιτική, που ξεκινάει από το 2010 και φτάνει μέχρι σήμερα, για τα ανοίγματα που κάνει στο Ισραήλ και την Αίγυπτο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε ότι θεωρεί θετική την πρόταση της Ελλάδας να συμμετάσχει στο πρότζεκτ των F35. Η χώρα με αποφάσεις της Βουλής προχωράει στην αναβάθμιση των F 16 και την προσπάθεια να καταστούν αξιόμαχα όλα τα Miraze μας. Όταν τελειώσει αυτό, το 2024, τότε θα μπορέσει να ξεκινήσει η συμμετοχή ματς στα F 35», επεσήμανε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.