ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ν.Ανδρουλάκης: «Η αβουλία της ΕΕ δίνει χώρο σε Τραμπ, Πούτιν και Ερντογάν»

Ν.Ανδρουλάκης: «Η αβουλία της ΕΕ δίνει χώρο σε Τραμπ, Πούτιν και Ερντογάν»

Την πεποίθηση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αποχτήσει κοινή Εξωτερική και Αμυντική πολιτική ώστε να μοιραστούν όλα τα κράτη μέλη το βάρος της προστασίας των κοινών συνόρων, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στην τοποθέτησή του στο Στρασβούργο, κατά την συζήτηση για τις ετήσιες εκθέσεις εφαρμογής της Κοινής Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας, ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι ο στόχος της πραγματικά ενιαίας πολιτικής σε αυτό το επίπεδο δεν έχει επιτευχθεί λόγω της απροθυμίας ισχυρών κρατών.

Η αβουλία αυτή όπως τόνισε ο Ευρωβουλευτής έχει επιτρέψει θέματα ασφαλείας των Ευρωπαίων στα χέρια του Τραμπ, του Πούτιν και του Ερντογάν. Σημείωσε επίσης ότι δεν μπορεί χώρες όπως η Ελλάδα να αναγκάζονται να έχουν υψηλούς αμυντικούς εξοπλισμούς, εις βάρος των δαπανών για το κράτος δικαίου, την υγεία και την παιδεία επισημαίνοντας ότι αυτό πρέπει πλέον να αλλάξει, με την Ευρώπη να αναπτύσσει κοινές αμυντικές δομές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.