Φ.Γεννηματά: «Αν πραγματικά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρονται για τους συνταξιούχους να δοθεί κανονική 13η σύνταξη» (φωτο)

Φ.Γεννηματά: «Αν πραγματικά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρονται για τους συνταξιούχους να δοθεί κανονική 13η σύνταξη» (φωτο)

Με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, επιμένει στην επαναθέσπιση κανονικής 13ης σύνταξης για όλους τους συνταξιούχους τώρα.

«Γιατί η κανονικότητα δεν μπορεί να αφορά μόνο τους λίγους και ισχυρούς. Αν πραγματικά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρονται για τους συνταξιούχους, δεν έχουν παρά να ψηφίσουν την πρότασή μας. Όχι ανέξοδες υποσχέσεις, όχι προσωρινά επιδόματα. Έμπρακτη αναγνώριση των θυσιών τους», επισημαίνει η κ. Γεννηματά.

Ταυτόχρονα σε ενημερωτικό σημείωμά του, το ΚΙΝΑΛ σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «η επαναφορά στην κανονικότητα για μας σημαίνει και έμπρακτη αναγνώριση των θυσιών, και ενίσχυση όχι μόνο των ισχυρών (όπως επιχειρεί η ΝΔ) αλλά και του κοινωνικού κράτους, ώστε όλοι οι πολίτες, ανεξάρτητα από ηλικία, να ζουν με αξιοπρέπεια. Έστω και μια μικρή αύξηση του πλούτου στη χώρα πρέπει να συνοδεύεται από μέτρα στήριξης της κοινωνικής συνοχής και δικαιοσύνης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/FofiGennimata/status/1219192784533557248

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.