ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνάντηση Φώφης Γεννήματα με δημάρχους νησιών : «Οι νησιώτες έχουν εξαντληθεί»

Συνάντηση Φώφης Γεννήματα με δημάρχους νησιών : «Οι νησιώτες έχουν εξαντληθεί»

Συνάντηση είχε νωρίτερα σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου και τη δημοτική σύμβουλο Μυτιλήνης Βάσω Χοχλάκα.

Σε δήλωση της επιτέθηκε στην ΝΔ αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχουν μετατρέψει τη χώρα μας σε αποθήκη ψυχών. Ζήτησε παράλληλα ριζικές λύσεις για το προσφυγικό υπογραμμίζοντας ότι οι νησιώτες έχουν εξαντληθεί. Το ΚΙΝΑΛ προτείνει άμεση αποσυμφόρηση των νησιών, ουσιαστικό ρόλο της Frontex για τη φύλαξη συνόρων, πλήρη κατάργηση του Δουβλίνου και αλλαγή κοινής δήλωσης με τη Τουρκία ώστε να σταματήσει ο Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογαν να εκβιάζει την Ευρώπη.

Η δήλωση της κυρίας Γεννηματα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με την προθυμία τους απέναντι στους Ευρωπαίους, μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών. Ένα Ευρωπαϊκό πρόβλημα εξελίσσεται σε εθνική τραγωδία. Το Κυβερνητικό αλαλούμ οξύνει την κρίση. Με τον αυταρχισμό και τις επιτάξεις η Κυβέρνηση ρίχνει λάδι στη φωτιά. Οι επιλογές της δεν λύνουν το πρόβλημα. Οι νησιώτες έχουν εξαντληθεί. Είναι ώρα για ριζικές λύσεις:

  • Με άμεση αποσυμφόρηση των νησιών.
  • Με ουσιαστικό ρόλο της Frontex στην φύλαξη των συνόρων.
  • Με πλήρη κατάργηση του κανονισμού του Δουβλίνου και κατανομή των αιτούντων άσυλο σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.
  • Με αλλαγή της κοινής δήλωσης ώστε να σταματήσει ο Ερντογάν να εκβιάζει εμάς και την Ευρώπη.»
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.