ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Χρηστίδης: «Κόμμα απομίμηση ο ΣΥΡΙΖΑ – Ετοιμάζεται να υποδεχθεί δεξιά τάση»

Π.Χρηστίδης: «Κόμμα απομίμηση ο ΣΥΡΙΖΑ – Ετοιμάζεται να υποδεχθεί δεξιά τάση»

Με ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε, σήμερα, ο Παύλος Χρηστίδης.

Σχολιάζοντας, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για κόμμα απομίμηση που ενώ λέει ότι θέλει να χτυπήσει τη δεξιά ετοιμάζεται να υποδεχθεί «δεξιά τάση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει να βάζει πίσω από την πλάτη του πράσινο φόντο και επιχειρεί να μιμηθεί τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου δεν κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ. Ούτε μπορεί να τον κάνει. Επίσης, ότι επιλέγει να μετεγγράψει μια σειρά στελεχών μόνο και μόνο για να τους κάνει υπουργούς, για να τους πάρει με το μέρος του, δείχνει αξιακά και πολιτικά τι κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, το γεγονός ότι χτυπά την δεξιά και από κάτω χειροκροτούν ο κ. Παπαχρηστόπουλος, η κα. Κουντουρά, ο κ..Κόκκαλης και πολλοί ακόμα και ετοιμάζεται να κάνει και δεξιά τάση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αστείο. Τέλος, το γεγονός ότι κοπιάρει ότι συνθήματα έχει το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ το προηγούμενο δίμηνο, όπως η ¨αντεπίθεση¨, που είναι κεντρικό σύνθημα σε όλες τις ομιλίες της Φώφης Γεννηματά το τελευταίο χρονικό διάστημα, δείχνει το έλλειμμα θέσεων και απόψεων», κατέληξε ο Παύλος Χρηστίδης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.